Ana SayfaKredilerDenizbank’tan Evraksız İhtiyaç Kredisi

Denizbank’tan Evraksız İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Kredinamik

Türkiye’de özel bankacılık hizmeti veren Denizbank inovatif bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterisinin karşısına çıktı. Denizbank internet bankacılığı üzerinden verdiği ihtiyaç kredisi kredinamik ile müşterilerine giyimden tatile kadar çeşitli ihtiyaçlarını uygun faiz oranı ve geniş vade seçenekleri ile karşılıyor. Ayırca Denizbank kredinamik kampanyası ile hiçbir evrak imzalamadan, istenildiği zaman, anından ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Sadece Denizbank internet bankacılığı müşterilerinin yararlanabildiği Denizbank kredinamik kampanyası ile 48 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca Denizbank kredinamik kampanyası ile 20.000 TL’ye kadar kredi limitinden yararlanılabiliyor.

Denizbank kredinamik kampanyasının faiz oranları kredinin vadesine göre değişiklik gösterebiliyor. Denizbank kredinamik kampanyası kapsamında 12 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,50 faiz, 24 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,59 faiz, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,64 ve 48 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,64 faiz uyguluyor.

Denizbank’tan 48 ay vadeli 1,64 faiz oranından 10.000 TL miktarından kredinamik alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 324 TL olurken kredi tahsis ücreti 50 TL oluyor. Kredinin yıllık toplam maliyeti oranı ise 26,7320 oluyor. Yıllık toplam maliyet oranına kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahildir.

Denizbank kredinamik kampanyasına Denizbank internet bankacılığı aracılığı ile veya 3280’ne SMS göndererek başvurulabiliyor. Kredi başvuru cevabı SMS yoluyla bildiriliyor ve kredi başvurusu onaylanması halinde internet bankacılığı aracılığı ile anında kullanılabiliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.