Ana SayfaBanka İş İlanlarıQNB Finansbank Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak!

QNB Finansbank Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank,kendi internet sitesinden Çağrı Merkezi Görevlisi, Enpara.com Müşteri Danışmanı, Hukuk Müşavirliği Yönetim Kurulu Sekretaryası Yetkili Yardımcısı, Bireysel Satış Temsilcisi, Elektrik Teknikeri, Tüzel Satış Temsilcisi, Engelli Personel, Telefon Bankacılığı Müşteri Danışmanı ve Perakende Krediler Merkezi İzleme Görevlisi alanlarında toplam olarak 10 tane personel alımı yapacağını duyurdu.

Çağrı Merkezi Görevlisi Alımı işi kapsamında “Hem emekliyim hem de gencim. Evde oturmak bana göre değil, iş hayatında sürekli olarak çalışmak istiyorum.” sloganı ile QNB Finansbank, emekli adaylara iş olanağı sağlamaktadır .Bahse konu iş için başvuru yapacak olan adayların İstanbul Anadolu Yakasında ikamet ediyor olmaları ve 40 ile 55 yaş aralığında bulunmaları gerekmektedir .Ayrıca adayların en az lise veya ön lisans mezunu olmaları ve MS Office uygulamalarını iyi derecede biliyor olmaları bankanın adaylarda aradığı kriterler arasında yer almaktadır.

Enpara.com Müşteri Danışmanlığı Alımı işi kapsamında ,Türkiye’nin ilk ve tek dijital bankacılık hizmetini sağlayan Finansbank, enpara.com bünyesinde İstanbul, Adana, Antalya, Balıkesir, Bursa ve Kocaeli lokasyonlu istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Bahse konu iş için başvuru yapacak olan adayların 28 ve üzeri yaşta olmamaları, lisan/ön lisans mezunu yahut devamlılık şartı olmayan 3. veya 4. sınıf öğrencisi olunması kriteri koyan banka aynı zamanda adaylarda esnek çalışma performansına uyum sağlayabilme ve seyahat engeli bulunmaması koşullarını da belirtmektedir.

Hukuk Müşavirliği Yönetim Kurulu Sekretaryası Yetkili Yardımcısı Alımı işi kapsamında, Yönetim Kurulu toplantılarının düzenlemelerini, gerekli olan duyuruların yapılması ve takibinin istikrarlı olarak sağlanması, Türkçe ve İngilizce olarak belgelerin iki şekilde hazır hale getirilmesi ve toplantıdan sonraki alınan hükümlerin müteallik birimlere gönderilme çalışmalarını yapacak olan adayların, ileri seviyede yabancı dil bilmeleri gerekmektedir. En az ön lisans mezun şartı arayan banka ayrıca MS Office programlarını da ileri seviyede kullanan adayları tercih edeceğini belirtmektedir.

Ve yine Bireysel Satış Temsilcisi Alımı işi kapsamında Finansbank, kredi kartı ve bireysel bankacılık ürünlerinin satışı için sahada sürekli ve aktif olarak rol oynayabilecek yeteneğe ve bilgiye sahip adayları tercih edecek. Başvuru yapacak olan adayların 30 ve üzeri yaşta olmayan, en az lise mezunu yahut devam zorunluluğu olmayan üniversite öğrencileri bankanın personel tercih kriterleri arasında yer almaktadır. Ayrıca başvuru yapacak olan adayların aynı zamanda bankanın benzeri pozisyonlarına başvuru yapıp başarısız kalmamış olmaları gerekmektedir.

Diksiyonun düzgün kullanılabilinmesi, müşteri odaklı çalışılabilinmesi, iletişim ve ikna kabiliyetinin yüksek olunması, planlama ve organizasyon yeteneklerine sahip olunması ve benzeri genel niteliklerin bütün iş pozisyonlarında bulunma şartı arayan Finansbank, mezun olunan lise veya üniversite bölümü, program ve dil bilgisi, yaş sınırlaması, askerlikten muaflık veya ehliyet şartı gibi detaylar iş pozisyonlarına göre değişiklik göstermektedir. Bankanın aradığı tüm personel alımları ile ilgili daha detaylı bilgilere, QNB Finansbank’ın aşağıda verdiğimiz kendi sitesinden ulaşabilir, başvurularınızı yapabilirsiniz.
http://www.qnbfinansbank.com/insan-kaynaklari/ailemize-katilin/is-ilanlari-ve-basvuru.aspx

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.