Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Masraflara Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası’ndan Masraflara Tüketici Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi

Türkiye’de hizmet veren üç kamu bankasından biri olan Ziraat Bankası tüketicilerin bireysel ihtiyaçlarına finansman sağlamak amacıyla başlattığı tüketici kredisi kampanyası ile tüketicilere uygun faiz oranı ve geniş vade seçenekleri ile kredi veriyor. Ziraat Bankası tüketici kredisi kapsamında tüketicilere uygun faiz oranı ve geniş vade seçeneği sunarken tüketiciye kolay kredi başvurusu imkanı da tanıyor.

Ziraat Bankası MASRAFSIZ kredi kampanyası ile bireysel ihtiyaçları için finansmana ihtiyaç duyan tüketiciye 48 aya varan vade seçeneği ve yüzde 1,19 faiz oranı ile kredi veriyor. Ziraat Bankası tüketici kredi kapsamında şahsi veya maddi teminat istiyor ve kredi vadesi boyunca hayat sigortası da istiyor. Bununla beraber Ziraat Bankası tüketici kredisi kredilendirme miktarını öğrenmek için Ziraat şubelerine başvurulması gerekiyor.

Ziraat Bankası’ndan 48 ay vade ile 1,19 faiz oranından 20.000 TL miktarında tüketici kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 578,51 TL olurken kredinin yıllık toplam maliyet oranı %18,8924 oluyor. Yıllık toplam maliyet oranına kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil edilirken hayat sigortası primleri dahil edilmemiştir.

Ziraat Bankası tüketici kredisine Ziraat şubeleri, Ziraat internet şubesi, Ziraat mobil, çağrı merkezi ve ATM aracılığı ile başvurulabiliyor. Tüketici kredisi başvurusu onaylanması halinde gerekli belgeler tedarik edilerek kredi kullanılabiliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.