Ana SayfaKredilerEnpara’dan Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Enpara’dan Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Enpara İhtiyaç Kredisi

İnternet bankacılığına yeni bir soluk getiren ve şubesiz bankacılık hizmeti sunan Enpara, müşterilerine ve Enpara müşterisi olmak isteyen kişilere masrafsız bankacılık hizmeti veriyor. Enpara inovatif bankacılık hizmeti ile finansmana ihtiyacı olan kişilere hiçbir masraf talep etmeden ihtiyaç kredisi veriyor. Enpara ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyacı olan kişilere internet şubesi aracılığı ile uygun vade ve düşük faiz ile ihtiyaç kredisi veriyor.

Enpara ihtiyaç kredisi kampanyası ile 1 kuruş masraf ve sigorta yapılmasını talep etmenden 48 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç kredisi veriyor. Enpara’nın masrafsız, düşük faizli ve 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi ile minimum 1.000 TL, maksimum 30.000 TL miktarında ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Enpara ihtiyaç kredisinin faiz oranları kredinin vade seçeneğine göre değişiklik gösteriyor. Enpara 1-12 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,38 faiz, 13-24 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,37 faiz, 25-36 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,36 faiz ve 37-48 ay vadeli ihtiyaç kredisine %1,35 faiz uyguluyor.

Enpara’dan 48 ay vadeli yüzde 1,35 faiz oranından 10.000 TL tutarında masrafsız ihtiyaç kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 301,33 TL olurken kredi kullananın toplam ödeyeceği tutar 14.463,69 TL oluyor. Kredinin yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 21,2628 olurken kredi kapsamında sigorta, dosya masrafı veya kredi tahsis ücreti ödenmiyor.

Enpara ihtiyaç kredisine Enpara müşterileri mobil veya internet bankacılığı ile başvuru yapabilirken Enpara müşterisi olmayanlar internet şubesinden kredi başvurusu yapabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.