Ana SayfaBanka İş İlanlarıHalkbank 2017 Mart Sonuna Kadar 1000 Personel AIımı Yapacak!

Halkbank 2017 Mart Sonuna Kadar 1000 Personel AIımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık sektöründe ciddi istihdam sağlanacağı sinyalini veren Halkbank, büyüme hedefleri doğrultusunda yılın ilk çeyreği sonuna kadar işe alımları hızlandırdı.

Banka personel alımlarının geçtiğimiz yıla oranla yüzde 2.2 lik bir gerileme kaydettiğini belirten ve bu doğrultuda yeni bir adım atarak sektörde gençleşmeyi hedef kılan Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu ortalama 1000 personel alacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında yapılan banka sınavlarında başarıya ulaşan ve mülakatlar sonucu iş başı yapan 500 uzman yardımcısının yanı sıra bu yılın ilk çeyreği sonunda; Müfettiş yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontroller Yardımcılığı, BT Uzman yardımcılığı ve Servis Görevlisi pozisyonları için 1000 kişiye daha istihdam sağlanacak. Böylelikle bu pozisyonlar için 1000 kişilik yeni iş imkanı sağlanmış olacak.

Türkiye’de en fazla istihdam sağlayan 5 bankadan biri olduklarına değinen Taşkesenlioğlu, ekonomik göstergelerin iyileşmesi ve yatırımcıların yeniden öz güven kazanması yönünde önemli adımlar atıldığını hatırlattı. Ayrıca konuşmasında sektörde gençleşmeye yönelik çalışmaları olduğunu belirten Ali Fuat Taşkesenlioğlu sınavlarda başarılı olanların en verimli alanlarını belirlemek adına yeni düzenlemelere göre hazırladıkları kişilik envanter testlerini uygulamaya aldıklarını belirtti.

Bu yeni düzenlemeleri ile sadece bankacılık sektörüne değil, tüm sektörlere ve Türkiye’ye değer katmak isteyen herkese örnek olacağına inandıklarını belirtti.

Büyüme hedefleri doğrultusunda attıkları bu adımlarla Türkiye’nin geleceğine inandıklarını tüm dünyaya gösterebileceklerinin altını çizen Taşkesenlioğlu, “Halkın gücü Halkbank, Halkbank’ın enerjisi de bu ülkenin gençleridir.” İfadesi ile gençleşme politikalarını bir kez daha vurgulamış oldu.

Halkbankası personel alımları için başvuru süresi başladığından kurum internet sayfasından ayrıca duyurulacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.