Ana SayfaKredilerDenizbank’tan Yüksek Tutarlı İhtiyaçlara Bireysel Finansman Kredisi

Denizbank’tan Yüksek Tutarlı İhtiyaçlara Bireysel Finansman Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Bireysel Finansman Kredisi

Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak için 1938 yılında kurulan Denizbank geniş kredilendirme çeşitleri ile nakit ihtiyacı olan kişilere finansman sağlıyor. Denizbank’ın ihtiyaç kredisi limitlerini yetersiz gören kişilere özel kredi çeşitleri de bulunuyor. Denizbank bireysel finansman kredisi ile yüksek tutarlı ihtiyacı olan kişilere konut ipoteği karşılığında uygun vade ve düşük faiz ile yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi veriyor.

Denizbank bireysel finansman kredisi ile yüksek tutarlı ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kullanmak isteyen kişiler konut ipoteği karşılığı 48 aya varan vade seçenekleri ile kredi veriyor. Denizbank’ın 48 ay vadeli bireysel finansman kredisiyle 200.000 TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor.

Denizbank’ bireysel finansman kredisinin faiz oranları kredinin vadesine göre değişiklik gösteriyor. Denizbank, 0-12 ay vadeye yüzde 1,25 faiz, 13-24 vadeye yüzde 1,30 faiz ve 25-48 ay vadeye yüzde 1,40 faiz uyguluyor. Ayrıca Denizbank bireysel finansman kredisi ile ipotek tesis edilecek konutun ekspertiz değerinin yüzde 50’si kadar kredi kullanılabiliyor.

Denizbank’tan 48 ay vade ile %1,40 faiz oranından 50.000 TL tutarında bireysel finansman kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 1.504 TL olurken kredinin yıllık toplam maliyet oranı %22,6473 oluyor. Yıllık toplam maliyet oranına ekspertiz ücreti, ipotek tesis ücreti, faiz, kredi tahsis ücreti ve vergiler dahil edilirken sigorta masrafları dahil edilmemiştir.

Denizbank bireysel finansman kredisine Denizbank şubelerine müracaat edilerek başvuru yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.