Ana SayfaEkonomi1 Aylık Masrafı 11,3 Milyon Dolar

1 Aylık Masrafı 11,3 Milyon Dolar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Seçimlerde aday olduğu günden beri gündemden düşmeyen Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump, ilk başlarda verdiği kararlar ile ülkesinin geleceği hakkında nasıl bir politika izleyeceği konusunda izlenirken bundan sonraki süreçte harcadığı paralar ile gündeme geleceğe benziyor. Ani çıkışları ve sert tavırları ile ülkeler arası diyalogları sertleştiren Trump, ülke genelinde protestolar ile karşılanırken gündemi mali durumu da oldukça meşgul ediyordu. Mal varlığı hakkında spekülatif haberler olan yeni başkan şimdilerde devlet bütçesinden harcadığı paralar ile gündemde yer alıyor. Başkanlık yaptığı süreçte Obama’nın yıllık harcadığı 12,1 milyon doları eleştiren ve bunun vergisini ödeyen halktan karşılandığına dikkat çeken Trump 1 aylık kısa bir süreç içerisinde Obama’yı geride bırakmayı başardı. Kısa bir süreçte 11,3 milyon dolar parayı harcayan Trump’ın görevde kaldığı süreç boyunca Amerikan halkına ne kadara mal olacağı merak konusu oluyor.

20 Ocak’ta Resmîleşti

20 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşen yemin töreninden sonra Florida’daki malikânesine yaptığı ziyaret ve oğullarının iş seyahatlerinin Amerikan halkına toplam maliyeti 11,3 milyon doları bulan Trump’ın masraflarının çoğunluğu korumalara harcanan bütçeden oluşuyor. Çok fazla muhalifi olan ve protestolar ile karşılaşan Trump Florida’daki malikanesine gittiğinde Mar–a–Lago ‘nun kıyı şeridi boyunca denizde hazır bekleyen korumalar tutuluyor.

Korumalar Gizli Servisten

Washington Post’ta yapılan yayına göre Trump’ın ve oğullarının korumalarını gizli servis ajanları tarafından yapılıyor. Otel ziyareti sırasında kendilerine eşlik eden korumalara 88 bin 320 dolar para ödendiği bilgisinin verilen korumaların Trump için ise ne kadar ücret aldığı bilinmiyor. Eski başkanı masraflar dolayısı ile eleştiren Trump’ın kendi masrafları için ne açıklama yapacağı merak konusu oluyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.