Ana SayfaEkonomiİnci Deri'den 100. Yılda 40 Mağaza Daha!

İnci Deri’den 100. Yılda 40 Mağaza Daha!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yurtdışına 40 Mağaza Daha Açacak

İnci Deri yurt içinde ve yurtdışındaki satış noktalarına yenilerini ekleme kararı aldı. Sektörde yüz yılı geride bırakan İnci Deri yönetimi önümüzdeki yıllar içerisinde yurtdışındaki mağaza sayısını kırka çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti. İnci Deri’nin şu anda yurtdışında 5 mağazası bulunuyor.

İnci Deri’nin 5 yıllık büyüme hedeflerini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş açıkladı.

2016 yılında 220 milyon liralık ciroya imza attıklarını aktaran Kızıltaş, 1 milyar 8 milyon adet satış yaptıklarını söyledi. 2016 yılında yurt içindeki mağazalarına 10 tane daha ekleyen İnci Deri, 2017’de ise en az üç tane daha mağaza açacağını açıkladı.

Ayakkabıcılık sektöründe 2016 yılında bazı mağazaların hedeflerin altında kaldığına da değinen Ali Murat Kızıltaş, birkaç mağazayı kapatmak zorunda kaldıklarını belirtti. Yeni yıl ile birlikte büyümeye devam edeceklerine işaret eden Kızıltaş, “Önceliğimiz verimlilik” dedi.

YURTDIŞI SATIŞ KANALINI YÜKSELTECEK

İnci Deri’nin 2017 Şubat itibari ile Kıbrıs, Türkmenistan, Kosova ve Nahçıvan’da satış noktaları bulunuyor. Toplam 5 adet olan yurtdışı satış mağazaları yedi yüz metrekarelik alanda hizmet veriyor. Bu kapsamda yurtdışı satış noktalarına yenilerini ekleyecek olan İnci Deri, önümüzdeki iki yıl içinde en yurtdışı mağazalarına az yirmi mağaza daha ekleyecek. Sonraki üç yıl içinde de 20 kadar mağaza açılışı yapmayı hedefleyen İnci Deri’nin hedefinde ise öncelik İran pazarına giriş yapmak. İran’ın yanında Fas ve Tunus gibi ülkelerde de pazara girmeyi hedeflediklerini söyleyen Ali Murat Kızıltaş, “Amacımız en kısa zaman zarfında yurtdışında hedeflediğimiz noktaya ulaşmak” dedi.

Ali Murat Kızıltaş’ın açıklamasında 2016 yılında İnci Deri’nin yaptığı ihracat rakamları da yer aldı. Buna göre İnci Deri geçen yıl iki milyon liradan fazla ihracat yaparak Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladı. Firmanın yeni yıl ihracat hedefiyse yüzde yedilik büyüme olarak kaydedildi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.