Ana SayfaEkonomiTürk Ticaret Merkezi Resmi Açılış İçin Geri Sayıma Başladı

Türk Ticaret Merkezi Resmi Açılış İçin Geri Sayıma Başladı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ticaret Merkezi’nde 125 Türk Firması Yerini Aldı

Türk Ticaret Merkezi çalışmalarında sona gelindi. Resmi açılış için gün saymaya başlayan merkez Türk firmalarının ürün tanıtımında büyük önem arz edecek.

Türk Ticaret Merkezi projesinin birincisi Tahran’da tamamlanarak Türk firmalarına ve ürünlerine ev sahipliği yapacak. Yılın her gününde Türk firmalarının ürünlerini tanıtma imkanı elde edeceği Merkezde 125 Türk firmanın yer aldığı öğrenildi.

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi ortak projelerinden olan Türk Ticaret Merkezi ilerleyen dönemde Dubai’den Almanya’ya kadar farklı ülkelerde de açılacak.

RESMİ AÇILIŞI EKONOMİ BAKANI YAPACAK

Tahran Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği Temsilcisi Mehmet Ali Erkan Türk Ticaret Merkezi hakkında açıklamalar yaparak, merkezin önemini ifade etti. Türk firmalarının merkezde ürün yerleştirme işlemlerini tamamladıklarını belirten Erkan, resmi açılışın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katılımıyla yapılacağını ifade etti.

125 TÜRK FİRMA YERİNİ ALDI

Mehmet Ali Erkan TTM bünyesinde 125 ihracat firmasının bulunduğunu söyledi. Merkezin amacının rekabet ve karşılıklı güveni kuvvetlendirmek olduğuna işaret eden Erkan, “TTM İran ile ticari ilişkileri hem geliştirecek hem de ticaretteki miktarı artıracak” dedi.

HER SEKTÖRDEN İHRACATÇI BULUNUYOR

Türk Ticaret Merkezi Tahran’ın en iyi bölgesinde toplam 4200 metrekarelik kapalı sahadan meydana geliyor. Merkezde toplantı salonlarından, bire bir görüşme noktalarına kadar birçok fonksiyonel alan bulunuyor. Merkezde yer alan Türk firmalar ise tekstil sektöründen kimya sektörüne kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Türk Ticaret Merkezi, Türkiye ve İran arasındaki ekonomik ilişkileri güçlendirmenin yanında, ortak tarihi yeniden hatırlatma noktasında da önem taşıyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.