Ana SayfaEkonomiKOSGEB Girişimciye Yön Veriyor

KOSGEB Girişimciye Yön Veriyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülke genelinde girişimcilerin en büyük destekçisi olan KOSGEB verdiği destek ve hizmet ile girişimcilere büyük kolaylık sağlıyor. Verilen eğitimler ve mali destek ile girişimcilerin yeni yol haritasını belirlemesini sağlayan ve izleyeceği yolu anlatan KOSGEB, pek çok girişimcinin hayatına yeni bir yön veriyor.

Ekonomiye Katkı Sağlanıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) yanı sıra girişimcilerin de piyasada rekabet gücü elde etmesini sağlayan ve verdiği hizmet ve destekler ile sosyal ve ekonomik kalkınmadaki paylarını artırmak amacı ile hayata geçirilen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), verdiği destekler sayesinde girişimcilerin sermaye elde etmesini ve üretim yaşamanı atılmasını sağlıyor. Becerilerine ya da ilgi alanlarına göre bir tercihte bulunan girişimciler bir taraftan ekonomiye katkı sağlarken diğer taraftan da işveren konumuna geliyor.

İş Kurma Sürecini Kolaylaştırdı

KOSGEB verdiği 50 bin liralık hibe ile kendi iş yerini açan ve KOSGEB’in iş hayatına katılmasındaki katkılarını anlatan girişimci, verilen hibe desteğinin fırsat olduğunu, danışmanların yönlendirmesinin çok etkili olduğunu ve iş kurma sürecinde yanlış kararlar verilmesini engellediğini, yaklaşık olarak 10 aydır kendi işletmesinin başında olduğunu ekonomiye destek olurken istihdam da sağladığını belirtti.

Sıfırdan Başladım

KOSGEB hibe desteği ile kendi işletmesini kuran başka bir girişimci ise, aslında evde yaptığı ve sadece birkaç komşusuna satışını gerçekleştirdiği ürün için şimdi mütevazi bir iş yeri olduğunu ve daha çok kişiye ulaşma imkânı olduğunu, girişimciliğin karşılığında verilen sermayenin çok büyük kolaylık sağladığını ve hayallerin gerçekleşmesini sağladığını belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.