Ana SayfaDiğer İş İlanları20 Bin Sağlık Personeli Alınacak!

20 Bin Sağlık Personeli Alınacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından başlatılan çalışmaların ardından 20 bin sağlık personelinin alınması için çalışmalar başlatıldı. 

Uzun zamandır merakla beklenen sağlık personeli alımı için gerekli açıklamalar geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Bunun ardından Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş konu hakkında konuşarak açıklama yaptı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ öncülüğünde bir süredir çalışmaların yapıldığı ve personel alımı için sonunda çalışmaların başlatıldığı açıklandı. İstihdam seferberliği devam ederken sağlık personellerinin arasında oluşan açığın ve ihtiyacın da karşılanması için beklenmedik bir adım atılmış ve atama bekleyen binlerce sağlıkçının sevineceği yeni bir müjde verilmiş oldu. 

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş İzmir’de düzenlenen bir sağlık konferansında konuşmacı olarak yer aldı. Mart ayından itibaren alımların gerçekleştirilmesi için bir anlamda geri sayımında başlatılacağını belirtirken bu yıl kapasitenin çok üzerinde bir alımın gerçekleştirileceği müjdesini vermiş oldu. Alımların girilen sınavlar sonrasında alınan sonuçlara göre en yüksekten başlanarak adaletli bir şekilde gerçekleştirilmesi bekleniyor. Katılmış olduğu programda personel alımının yanı sıra Başkanlık sistemi hakkında da konuşmayı ihmal etmeyerek evet deme sebeplerinin inattan dolayı değil inandıkları için olacağını özellikle belirtti. 

Yapmış olduğu açıklamalarda memurların iş güvencesine de değinmeyi ihmal etmedi. Bu konuda devletin oldukça hassas davrandığına dikkat çekerek iş güvenliğinin sağlanması için gerekli her türlü tedbirin alındığını vurguladı. Bu kırmızı çizgiyi kimsenin geçmemesi için gereken her türlü mücadelenin verileceğine özellikle dikkat çekti. Son iki üç yıllık süreç incelemeye alındığı zaman Sağlık Bakanlığı tarafından  5 6 bin kadar alım yapılırken bu yıl gerekli tüm fedakarlıklar sonrasında alımların 20 bine kadar çıkarılacağını açıkladı. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.