Ana SayfaEkonomiBayraktar’dan 130 Milyon Liralık Konut Yatırımı

Bayraktar’dan 130 Milyon Liralık Konut Yatırımı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

22 Bin Metrekarelik Arsasını, Konut Projesiyle Değerlendirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın inşaat sektörüne giriş yaptığı öğrenildi. Bu kapsamda Bayraktarın ilk projesinin 130 milyon liraya mâl olacağı öğrenildi. Geçmiş dönemde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı da yapan Erdoğan Bayraktar’ın, 21 sene boyunca sektörde müteahhitlik yaptığı da bilinmekteydi.

Erdoğan Bayraktar, Toplu Konut İdaresi Başkanı olduğu dönemde yurdun farklı yerlerinde 500 binin üzerinde konutun üretilmesini planlamıştı. Bu kapsamda bin 920 şantiye faaliyetlerini Toplu Konut İdaresi bünyesinde sürdürmüştü.

Erdoğan Bayraktar şimdide 22 bin metrekareden oluşan arsasının üzerine yapılacak konut projesi ile ciddi bir yatırım için harekete geçmeye hazırlanıyor. Projenin toplam maliyeti 130 milyon lira olarak açıklandı. Projenin üretileceği arsanın bedelininse 60 milyon TL olduğu kaydedildi.

Erdoğan Bayraktar başkanlığında üretilmeye başlanan konut projesinin yaklaşık yüzde 20’lik bölümünün şimdiden satıldığı öğrenildi. Konut projesinin tamamlanarak yeni sahiplerine teslim edilme tarihi için 2018 yılına işaret edildi.

İnşa edilme faaliyetlerinin sürdüğü projede geniş yeşil alan dikkatleri çekti. Yeni bir yaşama kapı açacak konut projesinin yüzde 50’den fazla alanı yeşil alan düzenlemesi için ayrıldı. Projede dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise yapay göl ve doğal şelale olarak kendini gösterdi. Konut projesinde her konut sahibine araç park yeri ve kişisel depo imkanı da bulunacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yatırımıyla hayat bulacak projede 312 adet daire, buna ek olarak toplam 37 ticari alan 2018 yılında tamamlanacak. Projedeki konutların fiyatlarının 370 bin TL’den başlayacağı ve konutun metre karesine göre artış göstereceği alınan bilgiler arasında yer aldı.

Projedeki konutlar yeni sahiplerine avantajlı ödeme seçenekleriyle sunulacak. Bu kapsamda konutlar 120 aya varan vadelerle satışa çıkarıldı. 120 aylık vadede faiz oranı ise 0,79 oranında uygulanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15’lik oranda indirim imkanı da bulunuyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.