Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan 0 Kilometre Taşıt Kredisi

Vakıfbank’tan 0 Kilometre Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank 0 Kilometre Taşıt Kredisi

Bankaların günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alan araba alımlarına özel kredilendirme çeşitleri de bulunuyor. Hayalindeki araca kavuşmak için finansman ihtiyacı duyan kişilere taşıt kredisi veren bankalar arasında Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Vakıfbank da yer alıyor. Vakıfbank taşıt kredisi ile hayalindeki 0 kilometre araca kavuşmak için finansmana ihtiyacı olanlara uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi veriyor.

Vakıfbank taşıt kredisi ile hayalindeki araca kavuşmak için kredi kullanmak isteyenlere 48 ay vade seçeneğiyle kredi veriyor. Vakıfbank’ın 48 ay vadeli taşıt kredisi ile kredi vadesi ve kredi tutarı fark etmeksizin %1,45 faiz oranıyla taşıt kredisi kullanılabiliyor.

Vakıfbank taşıt kredisi ile nihai fatura bedeli en fazla 50.000 TL olan araç alımında fatura bedelinin %70 kadar kredi kullanılabilirken nihai fatura bedeli 50.000 TL’den fazla olan araçların fatura bedelinin 50.000 TL’lik kısmının %70’i ve 50.000 TL’den fazla olan kısmının %50’si kadar kredi kullanılabiliyor.

Vakıfbank’tan 48 ya vade ve %1,45 faiz oranıyla 50.000 TL tutarında 0 km taşıt kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 1.545,06 TL olurken kredinin vergi, faiz ve kredi tahsis ücretini kapsayan yıllık toplam maliyet oranı %23,2657 oluyor. ( Söz konusu kredi hesaplaması örnek bir hesaplama olup kredi taksit tutarı değişiklik gösterebilir)

Vakıfbank taşıt kredisine nüfus cüzdanı, çalışma durumuna göre delir belgesi ve araç faturası veya proforma fatura ile Vakıfbank Şubelerine müracaat ederek başvuru yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.