Ana SayfaKredilerİş Bankası’ndan Konut Kredisi Kampanyası

İş Bankası’ndan Konut Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası Ev Kredisi Kampanyası

Ülkemizde konut sektörü göz dolduran karlılık oranıyla cazip bir sektör olması ile birlikte bankaların ev almak isteyenlere özel kredi kampanyaları ile daha da cazip hale geliyor. Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası’nın da ev almak isteyenlere özel kredi kampanyaları bulunuyor. İş Bankası konut kredisi kampanyası ile ev alarak yatırım yapmak ve ev sahibi olmak isteyenlere uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi veriyor.

İş Bankası konut kredisi kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere ve yatırım yapmak isteyenlere 120 aya varan vade seçenekleri ile konut kredisi veriyor. İş Bankası’nın 120 ay vadeli ev kredisi kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenler 2 Milyon TL’ye varan kredi limitinden yararlanabiliyor.

İş Bankası ev kredisi kampanyasının faiz oranları kredi kapsamında hayat sigortası yapılıp yapılmamasına göre değişiklik gösteriyor. İş Bankası konut kredisi kapsamında hayat sigortası yaptırılması koşuluyla krediye %0,90 faiz uygularken hayat sigortası yaptırılması zorunlu olmayan krediye %0,95 faiz uyguluyor.

İş Bankası’ndan 100.000 TL tutarındaki ev kredisi 60 ay vade ve 0,90 faiz oranıyla alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 2.164,28 TL olurken kredinin toplam ödenecek anapara ve faiz tutarı 129.856,80 TL oluyor. Ayrıca kredinin sigorta masraflarını kapsamayan yıllık toplam maliyet oranı %12,0617 oluyor.

İş Bankası’nın 31 Martta son bulan konut kredisi kampanyasına İş Bankası şubelerine müracaat ederek başvuru yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.