Ana SayfaKredilerTEB’den İhtiyacı Olanlara Kredi

TEB’den İhtiyacı Olanlara Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Bankaların tüketicilerin kullanımına sunduğu ihtiyaç kredileri tüketiciye yüksek satın alma gücü tanıyor. Kuruluş tarihi 1927 yılına kadar dayanan Türkiye Ekonomi Bankası da müşterilerine ve müşterisi olmak isteyenlere ihtiyaç kredi kullanma fırsatı sunuyor. Türkiye Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisi ile çeşitli ihtiyaçlarının finansmanı için kredi kullanmak isteyenlere uygun vade ve düşük faiz oranıyla ihtiyaç kredisi veriyor.

TEB ihtiyaç kredisi ile çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kullanmak isteyen müşterilerine ve müşterisi olma isteyenlere 36 ay vade seçeneği ile kredi veriyor. Türkiye Ekonomi Bankası’nın 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ile kredi kullanmak isteyenler % 1,65 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. TEB ihtiyaç kredisinin kredilendirme miktarı hakkında bilgi almak için TEB’e müracaat edilmesi gerekirken söz konusu ihtiyaç kredisinin faiz oranı piyasa şartlarına göre değişiklik göstermiyor.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan 36 ay vade ve %1,65 faiz oranıyla 5.000 TL ihtiyaç kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 195,53 TL olurken kredinin ödenecek toplan tutarı 7.039,27 TL oluyor.

TEB’den 5.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi 36 ay vade ve %1,65 faiz oranıyla alınması halinde kredinin masraflar düşüldüğünde ele geçecek olan tutarı 4.793,75 TL olurken kredinin kredi tahsis ücretini, faizini ve vergilerini kapsayan yıllık toplam maliyet oranı %26,5261 oluyor.

Türkiye Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisine nüfus cüzdanı ve çalışma durumuna göre gelir belgesi ile TEB şubelerine müracaat ederek veya TEB internet şubesi aracılığıyla başvuru yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.