Ana SayfaEkonomiTorku’dan Bulgur Yatırımı! Günlük Üretim 120 Ton

Torku’dan Bulgur Yatırımı! Günlük Üretim 120 Ton

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Torku Çatalhöyük Bulgur Adıyla Satışa Sunulacak

Torku markası bulgur fabrikası yatırımını tamamlayarak, üretime başladı. Konya Karapınar’da dev bir üretim merkezi yatırımı yapan Konya Şeker, günde 120 ton buğdayı bulgura dönüştürecek.

Konya Şeker bünyesindeki gıda alanında faaliyet gösteren Torku 2017 yılının ilk yatırım projesini hayata geçirdi. 120 metre karelik alanda inşa edilen bulgur üretim merkezi tam kapasite çalışmaya başladı. günde 120 ton buğdayı işleyerek buğdaya dönüştüren merkez son teknoloji makinelerle donatıldı. Üretim merkezinin buğdayı stoklama kapasitesinin 36 bin ton olduğu ifade edildi.

“TORKU ÇATALHÖYÜK BULGUR” RAFLARDAKİ YERİNİ ALACAK

Türkiye’ye yatırım yapmayı sürdüren yerli marka Torku, yatırım alanında büyük yol kat etti. Hem son teknolojiyi hem de klasik Türk lezzetini bir arada üretmeyi hedefleyen marka, sektörde bir ilke imza attı. Tesiste hijyen maksimum seviyede hayata geçerken, tüketicinin damak tadına hitap edecek aromatik kaliteye sahip üretim için düğmeye basıldı. Torku Çatalhöyük Bulgur adıyla piyasadaki yerini almaya hazırlanan ürünlerin tüketicinin favorileri arasına girmesi bekleniyor. Pişme kalitesiyle de rakiplerini geride bırakacak Torku Çatalhöyük Bulgur’u kısa bir süre içerisinde tüketiciyle buluşacak.

“2017’NİN İLK 3 AYINDA 2 FABRİKA AÇTI”

Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Recep Konuk, “Torku yeni yılın ilk üç ayında yeni fabrikaların açılışını yaptı. Öncelikle Konya üreticisine ve Türkiye’ye yatırım yapan marka ilerleyen dönemde de yatırımlarına devam edecek. Bizlerde ekonomimize kazandırılan her yatırımın yanında olmayı sürdüreceğiz. Yatırımlarla üretim hacmimiz artacak, çiftçilerimiz de ürün çeşitliliğine gidecek” dedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.