Ana SayfaKredilerKuveyt Türk’ten Konut Finansmanı

Kuveyt Türk’ten Konut Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Konut Finansmanı Kampanyası

Konut sahibi olmak için nakit ihtiyacı olanlar mevduat bankalarının kredi kampanyalarından yararlanabildiği gibi katılım bankalarının konut finansmanında da yararlanabiliyor. Konut sahibi olmak isteyenlere finansman sağlayan katılım bankaları arasında Özel Finansman Kurumu statüsünde 1989 yılında kurulan Kuveyt Türk’te yer alıyor. Kuveyt Türk konut finansmanı ile hayalindeki eve kavuşmak isteyenlere ve ev alarak yatırım yapmak isteyenlere uygun vade ve düşük kar payı ile finansman sağlıyor.

Kuveyt Türk konut finansmanı ile hayalindeki eve kavuşmak isteyenler ve ev alarak kara geçmek isteyenler 120 aya varan vade seçeneklerinden yararlanabiliyor. Kuveyt Türk’ün 120 ay vadeli konut finansmanı ile satın alınacak konutun ekspertiz değerinin %80’i finanse edilebiliyor.

Kuveyt Türk konut finansmanının kar payı tercih edilen vade seçeneğine göre değişiklik gösterebiliyor. Kuveyt Türk konut finansmanı kapsamında 60 aya kadar kullanılan finansmandan %0,98 kar payı alırken 61-120 ay vadeli konut finansmanından %1,03 kar payı alıyor.

Kuveyt Türk’ten 60 ay vade ve %0,98 kar payı ile 20.000 TL tutarında konut finansmanı alınması halinde finansmanın taksit tutarı 442,47 TL olurken ödenecek toplam tutar 26.548,03 TL oluyor. Ayrıca finansmanın ipotek tesis ücretini, ekspertiz ücretini ve finansman tahsis ücretini kapsayan toplam masrafları 875,00 TL olurken kredinin masraflarını ve kar payını kapsayan efektif yıllık kar oranı %14,6432 oluyor.

Kuveyt Türk konut finansmanı başvurusu Kuveyt Türk şubelerine müracaat ederek yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.