Ana SayfaEkonomiArap Yatırımcılar Türkiye’deki Fırsatları Değerlendirecek

Arap Yatırımcılar Türkiye’deki Fırsatları Değerlendirecek

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

12. Türk-Arap Ekonomi Forumu, 23 Martta İstanbul’da!

Türk – Arap Ekonomi Forumu için geri sayım başladı. Bu yıl 12.’si düzenlenecek olan forum kapsamında Arap yatırımcılar Türkiye’yi ziyaret edecek. Türkiye’deki fırsatlar Arap iş adamlarına tanıtılacak ve ülkemize yatırım yapmaları için kapsamlı bir tanıtım çalışması yürütülecek.

12. Türk-Arap Ekonomi Forumu bu yıl 23 Mart’ta Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Arap yatırımcılar ve Türkiye’de faaliyet gösteren yatırımcılar bir araya gelecek. Foruma Arap iş dünyasından 500 yöneticinin katılacağı ifade edilirken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı iş dünyasının önde gelen isimlerini temsilen foruma katılacak. 12. Türk-Arap Ekonomi Forumu açılış konuşmasını ise Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yapması bekleniyor. İstanbul’da düzenlenecek olan forumda bankacılık sektörünün gelişimi, finans konuları ve inşaat sektörü masaya yatırılacak.

Türkiye Varlık Fonu Başkanı da Katılacak

12. Türk-Arap Ekonomi Forumuna resmi destek veren kurumlar arasında Başbakanlık, Maliye ve Dışişleri Bakanlıkları bulunuyor. Bunların yanında foruma resmi destek veren diğer bir kuruluş ise TOBB olarak ifade edildi.  Bu yıl 12.’cisi düzenlenecek foruma Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanın da katılacağı öğrenildi. Başkan Mehmet Bostan’dan bir konuşma yapması da beklentiler arasında yer aldı.

12 Yılda 8 Başbakan, 78 Bakan, 720 Firma Katılım Sergiledi

Her yıl düzenli olarak yapılan foruma 12 yıldır sekiz başbakan katılım sergiledi. 12 yıllık süreçte 78 bakanında yer aldığı forum, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Açıklanan rakamlara göre gerek Türkiye’den gerek Arap iş dünyasından bu güne kadar foruma katılan yatırımcı sayısı beş bin 500’ü aştı. Forum kapsamında Türkiye’yi temsil eden firma sayısı ise 720’yi buldu. Arap yarım adasındaki ve Türkiye’deki gelişmeler dikkate alındığında foruma ara verilmeden düzenlenmesi ise forumun başarısı olarak nitelendirildi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.