Ana SayfaEkonomiBMW, Mini Modeli İçin Karar Aşamasında!

BMW, Mini Modeli İçin Karar Aşamasında!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

BMW CEO’su Mini hakkında flaş bir açıklama yaptı. CEO Harald Krueger Mini üretimine farklı bir yerde devam edilebileceğinin sinyalini verdi.

İngiltere’nin Avrupa Birliğinden çıkma kararı alması ardından BMW, Mini modelinin üretimini İngiltere dışına taşımaya hazırlandığını ima eden açıklamalar yaptı. Dünyanın en fazla tercih edilen araçları arasında yer alan Mini için ülkeden ayrılma süreci yakın bir zamanda başlayacak gibi görünüyor.

1959’da Oxford Fabrikasında Üretime Başlandı

Mini 1959 yılında Oxford üretim merkezinde üretim aşamasına geçmişti. Yıl 2001’i gösterdiğinde ise BMW markasıyla bir birleşmişti. Aradan geçen 16 yıl içerisinde İngiltere’de üretimine devam edilen Mini, BMW CEO’sunun yaptığı açıklamayla yer değiştirebileceğinin ilk sinyallerini vermiş oldu.

BMW’nin Yeterli Alanı Mevcut

CEO Harald Krueger açıklamasında İngiltere’nin AB’den ayrılma sürecine işaret ederek, “BMW şu anda tüm ihtimalleri değerlendirmeye aldı. Gerekirse Mini’in üretimi başka yere geçebilir. Bu noktada BMW’nin yeteri kadar alanı mevcut” dedi.

İngiltere Markamız İçin Önemli

Harald Krueger Mini hakkındaki açıklamasında İngiltere’nin marka için önemli bir konumda olduğunu kaydetti. Yine de Mini için son kararın Brexit müzakerelereler ine bağlı olduğunun altını çizdi. Krueger’in açıklamasında Mini’nin İngiltere’de üretilmesinin üretim ağına esneklik kazandırdığı ifade edildi.

Hollanda’da Üretim ve Montaj Fabrikası Var

Mini 1959 yılında açılan Oxford üretim merkezi yanında farklı noktalarda da üretime devam ediyor. Mini modelinin büyük bölümü burada üretilirken, Mini’nin diğer üretim merkezleri arasında Hollanda’da faaliyetlerine devam eden fabrika da dikkatleri çekiyor. Bu ülkedeki fabrikada hem üretim hem de montajlama çalışması yapılıyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.