Ana SayfaEkonomiEmekliye 555 TL’ye 5 Yıldızlı Tatil İmkanı!

Emekliye 555 TL’ye 5 Yıldızlı Tatil İmkanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Emekliler Derneği, protokolü imzaladı! Emekliye aylık 111 lirayla tatil yapma imkanı doğdu.

Türkiye Emekliler Derneği, emekli vatandaşların tatil yapabilmeleri için turizm şirketi ve bir havayolu firmasıyla masaya oturdu. İmzalanan protokol sonrasında emekli vatandaşlar aylık 111 TL’ye tatil yapma şansı elde etti. Dernek, havayolu ve turizm şirketiyle yaptığı anlaşmada, 5 aya varan taksit imkanı ön gördü.

Protokolü Türkiye Emekliler Derneği adına genel başkan ve turizm şirketinin sahibi imzaladı. Protokole göre TÜED üyeleri, Alanya’da tatil yapma imkanına kavuştu. Tatil, turizm şirketinin konuklama noktalarında dört gece beş gündüz alarak belirlendi. Bu tatilin emekliye maliyeti ise toplamda 555 lira olacak. Ödemeler ise beş eşit taksite bölünecek.

Turizm şirketinin sahibi protokol sonrasında, “Ülkemizdeki emekli vatandaşlarımızın yüzde 20’si hayatlarında hiç tatil yapmadı. Bu noktada acentemiz emekli kişilere büyük bir fırsat sundu. Türkiye Emekliler Derneği ile yaptığımız anlaşma ile emeklilerimiz kaliteli bir tatil yapma imkanı kazandı.” dedi.

“Emekliler için hazırlanan bu tatil paketi, uçak bileti ve konaklama noktasına transferi de kapsıyor.” diyen acente sahibi, konaklama noktalarında sağlık hizmetlerinin verileceğinin altını çizdi. Emekli vatandaşları rahat ettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden şirket sahibi, “İlerleyen dönemlerde Türkiye Emekliler Derneğine üye olan herkesin ve tüm emeklilerimizin bu imkandan yararlanmasını hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. Alınan bilgilere göre Türkiye Emekliler Derneğinin toplamda 920 bin kadar üyesi bulunuyor.

TÜED yetkilisi Arif Yıldız da protokol sonrasında açıklama yaptı. “Protokol kapsamında tüm emeklilerimizin bu imkandan yararlanmasını istiyoruz. Turizm acentesi bizleri beş yıldızlı otellerde ağırladı. Tatil süresince düzenlenen etkinlikler ve güler yüzlü hizmet bizleri memnun etti.” dedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.