Ana SayfaEkonomiYeşil Pasaport Güç Veriyor

Yeşil Pasaport Güç Veriyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden yeşil pasaportlarını alan Denizlili iş adamları, hükümet tarafından kendilerine sunulan bu imkândan dolayı çok memnun olduklarını, bundan sonraki süreçte ihracatın kendileri açısından daha verimli ve kolay hale geleceğini, bu sayede hem pazarlarını büyüteceklerini hem de daha fazla üretim ve ihracat yapılabileceğini söyledi. Bakanlar Kurulu kararı sonrası yeşil pasaportlarına kavuşan iş adamları bu uygulamanın uzun zamandır beklendiğini, zaman kaybı gibi bir sorunun ortadan kalkmasının ihracatçılar için çok önemli olduğunu ihracatta hızlı bir yükselişe yeşil pasaport sayesinde geçileceğini söyledi.

Performansa Göre Pasaport

Yeşil pasaport verilmesinden dolayı çok memnun olduklarını belirten ihracatçılar, özelikle Avrupa Birliği ülkeleri ile iş yapan sanayiciler için zaman kaybının ortadan kalktığını, aynı gün karar verilip istenilen ülkeye görüşme ya da fuar ziyareti için gidilebilmesinin çok büyük kolaylık sağladığını, performansa göre yeşil pasaport sayısında artış olmasının da çok önemli olduğunu, pazarlamacılarında yeşil pasaport sahibi olacağını ve ihracatın daha hızlı yükselişe geçeceğini söyledi.

Vizesiz Seyahat

Yeşil pasaportun ihracatta çok büyük atılımlara neden olacağını belirten ihracatçılar, yüksek teknoloji ile işlemlerin yürütüldüğü bir çağda kolaylıkların sağlanmasının çok önemli olduğunu, bundan sonraki süreçte vize olmaksızın rahat hareket etmenin hem performansı hem de motivasyonun çok olumlu etkileyeceğini söyledi.

Dış Ticaret Artmalı

Hükümet tarafından tanınan bu yeşil pasaport imkanının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten ihracatçılar, bu imkândan faydalanarak daha çok çalışılması gerektiğini, dış ticaretin artırılması gerektiğini söyledi. Konu hakkında açıklama yapan ihracatçılar bundan sonraki hedefin pazarın büyümesi ve ihracat rakamlarının artırılmasını olduğunu belirtiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.