Ana SayfaEkonomiAğbal: 2 Bin Gelir Uzman Yardımcısı Alınacak

Ağbal: 2 Bin Gelir Uzman Yardımcısı Alınacak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sapanca Vergi Dairesi Müdürlüğü açılışına katılan ve burada önemli açıklamalarda bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gelir İdaresi Başkanlığı’na 2 bin gelir uzmanı yardımcısı alınacağını, başvuruların nisan ayında alınacağını sınavın ise mayıs ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. Katıldığı açılış kapsamında konuşma yapan Ağbal, Sapanca’nın büyüme odaklı olan ve yapılan yatırımlar ve turizm bakımından, eğitim bakımından çok ciddi potansiyelinin olduğunu, açılan yeni kurumun Sapanca’nın ekonomisinin gelişimine katkısının olacağını söyledi.

İstikrar Kalıcı Olacak

Vatandaşın devlete verdiği verginin yine vatandaşa hizmet olarak geri döndüğünün altını çizen Ağbal, bu şekilde işleyen sistemlerde verginin geri dönüyor olmasının ekonomide, siyasette işlerin yolunda gittiğinin göstergesi olduğunu söyledi. 16 Nisan referandumu ile siyasi istikrarın kalıcı bir şekilde tesis edileceğini belirten Ağbal, Türkiye’de doğru ekonomi politikaları uygulandığını, güçlü bir demokrasinin olduğunu vizyon sahibi olunması ile bu günlere gelindiğini söyledi.

2 Bin Yeni İstihdam

Katıldığı programda müjdeli bir haber vererek bu konuda haber bekleyenleri sevindiren Ağbal, Gelir İdaresi Başkanlığı’na 2 bin gelir uzmanı yardımcısı alınacağını söyledi. Vergi dairesinde hizmet verecek personelin genç jenerasyondan oluşmasını istediklerini belirten Ağbal, konunun Başbakanlık ile görüşüldüğünü ve onay verildiğini söyledi.

Başvurular 10 Nisan’da

Gelir İdaresi Başkanlığı’na alınacak gelir uzmanı yardımcısı için başbakanlıktan izin alındığını belirten Ağbal, başvuruların 10 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirileceğini, 2015 – 2016 yılı KPSS’den puan alan tüm adayların sınava müracaat edebileceklerini söyledi. Başvuru sonrasında sınavın mayıs ayında yapılacağını hatırlatan Ağbal, 2 bin genç personelin kadroya dahil edileceğini sözlerine ekledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.