Ana SayfaEkonomiTÜYAP Endüstri Fuarları Kapılarını İzmir'de Açtı

TÜYAP Endüstri Fuarları Kapılarını İzmir’de Açtı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İzmir aynı anda iki endüstri fuarı için kapılarını açtı.

İzmir, TÜYAP’ın katkılarıyla hem İZWOOD 2017 hem de PLASTPAK 2017 fuar etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçilerine kapılarını açan fuar etkinlikleri İzmir Gaziemir’deki “Fuar İzmir” alanında B ile C salonlarında düzenlendi.

Söz konusu fuar etkinliklerine dünyanın dört bir köşesinden firmalar ve sektör liderleri katılım gösterdi.  Fuar etkinliklerini ziyaret eden katılımcılar arasında Amerika’dan Çin’e, İngiltere’den Kore’ye kadar farklı ülke temsilcilerinin olduğu görüldü. Alınan bilgilere göre fuara katılan marka sayısı 660 oldu. 165 firma ürünleriyle tanıtımlara başlarken, katılımcıların ürünlere ilgisi de yüksek oldu.

Fuara Türkiye’den birçok derneğin destek olduğu ifade edilirken, etkinliğe destek veren dernekler arasında AİMSAD’ın, PAGEV’in, ASD’nin ve EGEPLASDER’in olduğu gözlemlendi. Derneklerin işbirliğine Ekonomi Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, İTO ve Ege Bölgesinde faaliyet gösteren Sanayi odası da destek verdi. .

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Anonim Şirketi Genel Müdürü İzmir’de aynı günde açılan İZWOOD 2017 ve PLASTPAK 2017 fuar etkinlikleri hakkında açıklama yaptı. Genel Müdür İlhan Ersözlü açıklamasında iki etkinliğinde aynı gün başladığının altını çizdi. İki fuar kapsamında dört farklı sektörü bir araya getirdiklerini ifade eden İlhan Ersözlü, fuarların toplamda kırk bin metrekarelik salonlarda yapıldığını bildirdi. Ersözlü açıklamasında, “İZWOOD 2017 ve PLASTPAK 2017 fuar etkinlikleri kapsamında kentimiz sektörün lider firmalarını ağırlıyor. Dünyanın dört bir yerinden konuklarımız fuarlara katılım sergiledi. Sektörün öncü firmalarının yer aldığı fuarlara ilgi yüksek oldu. Sektörde faaliyet gösteren derneklerden basına kadar bir çok kurum ve kuruluş fuarları takip ediyor” şeklinde konuştu.

“İZWOOD 2017 ve PLASTPAK 2017 fuar etkinlikleri 11 Nisan 2017 tarihine kadar konuklarını ağırlamaya devam edecek” diyen Ersözlü, ziyaretçileri fuara davet etti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.