Ana SayfaEkonomiHyundai Assan’dan İhracat Rekoru!

Hyundai Assan’dan İhracat Rekoru!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hyundai Assan 20172nin ilk çeyreğinde ihracatta rekor kırdı.

Hyundai Assan Türkiye’de gerçekleştirdiği üretimde yirminci yılını kutluyor. Hyundai Assan’ın İzmit kentindeki üretim merkezi bu yılın birinci çeyreğinde ihracata büyük katkı sağladı. Kentteki üretim merkezinde Ocak, Şubat ve Mart ayları döneminde toplamda 56 bin adetlik üretime imza atan Hyundai Assan, ürettiği araçların hemen hemen tamamını ihraç etmeyi başardı.

Hyundai Assan’dan yapılan açıklamaya göre 2017’nin birinci çeyreğinde toplamda 56 adetlik üretim yapıldı. Bu miktarın 51 bin adetten fazlası ihraç edildi. İzmit’teki fabrikada üretilen araçların yaklaşık yüzde 90’lık bölümünü ihraç etmeyi başaran otomotiv sektörünün lider markası Hyundai Assan yıla iyi bir çıkışla başladı. Üretilen araçlar 43 farklı ülkeye gönderildi. Hyundai Assan markasının ihracat pazarında yer alan ülkeler arasında ise Hong Kong’dan Yeni Zelanda’ya, İran’dan Avusturya’ya kadar farklı ülkeler yerini aldı.

2017 yılının birinci çeyreğinde otomobil devi Hyundai Assan, i10 modelinden 25 bin adet ürettiğini açıkladı. Markanın i20 modelinden üretilen araç sayısı ise 26 bin adeti aştı.

2016 yılında iki milyar dolarlık ihracata imza atan Hyundai Assan, yeni yılda da ihracat miktarını arttırmaya yönelik planları hayata geçirmeye başladı. Yapılan açıklamalara göre markanın 2017 yılındaki üretim hedefinin 230 bin adet olduğu kaydedildi. Konu hakkında Hyundai Assan müdürü bazı açıklamalarda bulundu. Genel Müdür Önder Göker, ihracat miktarlarını bu yıl daha da arttırmak istediklerinin altını çizdi. “İhracattaki hedefimiz tüm markaların yaptığı ihracat miktarını geride bırakmak” diyen genel müdür, başarılarını yenilemek istediklerini ifade etti. 2017 yılında yeni Pazar arayışlarının devam edeceğini söyleyen Önder Göker, “Büyüme hedefimiz yalnızca Avrupalı ülkelerle sınırlı kalmayacak” şeklinde konuştu. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.