Ana SayfaDiğer İş İlanlarıYüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 601 Kadın ve 443 Erkek Personel...

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 601 Kadın ve 443 Erkek Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı yurt müdürlüklerine 601’i kadın ve 443’ü erkek olmak üzere toplamda 1044 adet Sözleşmeli Yurt Yönetim Personelleri alımı yapacağını duyurdu.

Personel alımları 2016 yılında yapılan KPSS B grubundaki KPSS P3 puan türü baza alınarak yapılacak. Cinsiyet dağılımı kontenjanda belirtilen gruplara göre belirlenecek olup, adaylar sözlü sınavlara tabi tutulacaklar. Sınava katılım sağlama koşullarını sağlayan adaylar KPSS puanı en yüksek olandan başlanıp sözlü sınavlar yapılacaktır. Çalışma saatleri ilgili il müdürlüklerince belirlenecektir.

Başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından men edilmemiş olması, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan emekli maaşı almıyor olmaları, üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerden mezun olunmuş olması ve KPSS’den en az 70 puan almış olunması gerekmektedir.

Başvurular 14 Nisan Cumartesi günü  saat 23:59’da sona erecek olup, http://basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuru formlarını doldurmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru formunda diploma ya da mezuniyet belgesi, başvuru yapacak erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge, son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğrafın bulunması gerekmektedir. Fotoğrafın anlaşılabilinir olması gerekmektedir. Adaylar istihdam edilmek istedikleri şehri başvuru formunda belirtmelidir. Başvuru yapacak her adayın yalnızca 1 şehir hakkı olup, sınav tarih ve saati 24 Nisan Pazartesi günü www.gsb.gov.tr ve www.yurtkur.gsb.gov.tr adreslerinden açıklanacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun yaptığı personel alım ilanı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberin altında verdiğimiz linki kullanabilirsiniz.

http://www.kamupersoneli.net/images/upload/kyk_1.pdf

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.