Ana SayfaBanka İş İlanlarıTEB Engelli Kadrosuna Personel Alımları Yapacak!

TEB Engelli Kadrosuna Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yaklaşık 90 yıldır ülkemizde hizmet veren Türk Ekonomi Bankası (TEB) profesyonel yönetimi ile “Kurumsal Yönetim İlkeleri”ne uygun şekilde sürdürebilirlik ilkesi ile beraber faaliyet göstermektedir. Geniş yönetim ve personel kadrosunu gün geçtikçe bir ileriye taşıyan TEB engelli kadrosuna personel alımları yapacağını duyurdu.

Engelli kadrosuna şube asistanı alımlarını yapacağını duyuran TEB, başvurusu yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

Şube asistanlığı işi kapsamında adaylar, TEB şubesine gelen telefonları cevaplayıp, ilgili personellere aktarımını sağlayacaktır. Şubenin yazışma, klasman çalışmalarının yürütülmesi, Genel Müdürlüğe gönderilmesi gereken belgeleri tarama işlemlerini, hatta gerekiyorsa faks etiketleme çalışmalarının yürütülmesi işleri yapılacaktır. Ayrıca söz konusu iş kapsamında yapılması gerekenlerden bir diğerleri ise TEB müşterilerinin soruları olduğu takdirde ilgili kanun düzenlemeleri ve TEB kurallarınca yanıtlanması, hatta gerekli olduğu durumlarda müşterilere ikramlarda bulunulması, istihdam edildikleri TEB şubesindeki diğer TEB çalışanlarına, raporlama, belgeleme, araştırma, inceleme ve benzeri gibi durumlarda yardımcı olunması ve yine müşterilere TEB hakkında genel bilgilerin aktarılması ya da ilgili personellere yönlendirilmesidir.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) şube asistanlığı başvurusu yapacak adayların MS Office programları hakkında bilgi birikime sahip ve programları kullanabiliyor olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların Türkiye İş Kurumunda kayıtlı olmaları ve kanun gereğince engelli kapsamında bulunmaları gerekmektedir. Engellilik derece seviyesi yüzde 40 ve üzeri olan adayların başvuruları değerlendirilecektir.

Adaylar İstanbul lokasyonlu çalışacak olup, her iki bölgede de personel alımları yapılacaktır. Son başvuru tarihleri TEB’in şubelerine göre değişkenlik göstermektedir.

TEB tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/teb-turk-ekonomi-bankasi-is-ilanlari-c1126-p1370/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.