Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Türkiye Geneli Personel Alımları Yapıyor!

Kuveyt Türk Türkiye Geneli Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Köklü bankacılık tecrübesi ve kuvvetli önderlik vizyonuna sahip olan nitelikli kadrosu ve yönetimi ile bankacılık sektöründe yaklaşık 30 yıldır katılım bankası olarak ülkemize hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası Türkiye geneli personel alımları yapacağını duyurdu.

Ülkemizde yaklaşık olarak 300’e yakın şubesi olan Kuveyt Türk şube ağlarını daha da genişletmeyi hedeflemektedir.

Kuveyt Türk personel alım ilanına başvuru yapacak adayların 2016 yılında mezun olmuş olmalarını ya da 2017 yılında mezun olabilecek pozisyonda olmalarını istemektedir. Adayların 27 ve üzeri yaşta olmamaları gerekmektedir. Ülkemizin 4 yıllık İktisadi ve İdari Bilimler yahut İşletme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği gibi ilgili bölümlerinden mezun olma şartını koyan Kuveyt Türk İstatistik ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun adayların başvurularını da değerlendirmeye alacaktır.

Adayların ileri seviyede İngilizce bilmeleri talep edilmektedir. Hatta İngilizceye ek olarak başka bir dil daha bilen adayların başvurularını banka ön değerlendirmeye alacaktır. Adayların analitik düşünme kabiliyetinin yüksek olması, stratejik bakış açısını kazanmış olması, müşteri odaklı çalışabilmesi, insanlarla olan iletişimlerinin kuvvetli olması, güleryüzlü ve özgüvenlerinin yüksek olması, yoğun çalışma temposunda iş yapabilecek olması gerekmektedir. Kuveyt Türk Katılım Bankası adayların katılım bankacılığı alanında çalışma isteğinin bulunmasını talep etmekte, bu kritere çok önem vermektedir.

Adaylardan herhangi bir alanda tecrübe yeterliliği aranmamaktadır. Başvurusu kabul edilen adaylara Kuveyt Türk tarafından sunulan MBA yapma imkanından, Kuveyt Türk Özel MT Eğitiminden yararlanabilecekler.

2017 MT işe alım süreci İngilizce sınavı ve MT Tanıtımı ile başlayacak olup, sınav tarihi ve yönetimi adayların CV’leri üzerinden olumlu ya da olumsuz olarak bildirilecektir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alım başvuruları 24 Nisan 2017 Pazartesi günü sona erecektir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-mt-2017-gelecegin-yoneticisi-1751304?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.