Ana SayfaEkonomiÜlker'e 14 Uluslararası Bankadan 375 Milyonluk Kredi

Ülker’e 14 Uluslararası Bankadan 375 Milyonluk Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülker Bisküvi, 2017 yılındaki büyüme hedeflerini gerçekleştirmek için 14 uluslararası bankadan sendikasyon kredisi aldığını açıkladı.

375 Milyon Dolarlık Kaynak

Ülker Bisküvi aldığı kredi desteği hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformuna açıklama yaptı. Uluslararası toplam 14 bankadan sağlanan sendikasyon kredisinin miktarının 375 milyon dolar olduğu kaydedildi.

Ülker Bisküvi KAP’a Açıklama Yaptı

Kamuyu Aydınlatma Platformuna, Ülker Bisküvi tarafından yapılmış olan açıklamada kredinin üç sene vadeli olduğu kaydedildi. Ödemelerin altı ayda bir yapılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformuna açıklayan Ülker, söz konusu krediyi yeni yatırımlarda kullanacağını belirtti.

14 Bankadan Toplam 375 Milyon Dolar Kredi

Bank of America Merrill Lynch’ın öncülüğünde 14 farklı uluslararası bankadan sendikasyon kredi toplamının 375 milyon dolar olduğu kaydedildi. 136 milyon dolar ve 225 milyon 100 bin dolardan oluşan sendikasyon kredisi için sözleşmelerde imzalandı.

Ülker Bisküvi, aldığı kredi desteğini 3 yıllık vade ile geri ödeyecek. Ödemeler için 6 ayda bir defa faiz ödemesi yapılacak.

Yeni Yatırımlar ve Kredi Ödemeleri İçin Kullanılacak

Ülker Bisküvi Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada, alınan 375 milyon dolarlık sendikasyon kredisinin ödemeleri devam etmekte olan hali hazırdaki krediler için kullanacağını ifade etti. Ülker Bisküvi’nin KAP’a yaptığı açıklamada kredinin bu alan dışında 2017 yılındaki yeni yatırımlar içinde kullanılacağı belirtildi.

Reklam Filmi Tepki Almıştı

Ülker’in Nisan ayının ilk gününde yayımlanan reklamı birçok vatandaş tarafından tepki almış, reklamın yayınlanması ardından vatandaşlar Ülker markasını boykot edeceklerini açıklamıştı. Ülker’in reklam filmi tepkiler ardından hemen yayından kaldırılmış, Murt Ülker Konuyla ilgili açıklama yapmıştı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.