Ana SayfaKredilerBahara Özel İhtiyaç Kredisi

Bahara Özel İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bahara Özel İhtiyaç Kredisi Garanti’de

Garanti İnternet veya Cep Şubesi aracılığıyla ve Garanti Bankası Şubelerine müracaat edilerek kullanılabilen bahara özel ihtiyaç kredisi ile yeni mevsimle çoğalan ihtiyaçlarını aylık geliri ile finanse edemeyenler kredi kullanabiliyor. Mevsime özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası olma özelliği taşıyan bahar kredisi kapsamında Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Garanti Bankası’na müracaat edenler uygun vade ve oranlı krediden yararlanabiliyor.

Bahar mevsimine özel olarak masrafları olan tüketicilerin kullanımına sunulan Garanti Bankası bahar kredisinin faiz oranları %1,24’den başlamakla birlikte kredi faiz oranı kredi başvurularında tercih edilen kredi tutarına ve vade süresine göre değişiklik gösterebiliyor.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için bahar kredisine başvuru yapan ihtiyaç sahipleri en az 3 en fazla ise 48 aya kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Bununla birlikte kredi başvurusunda bulunan kişilerin yararlanabildiği kredi tutarı başvuru kanalına göre farklılık gösteriyor. Garanti Bankası’nın maaş müşteri olmayıp da Garanti İnternet veya Cep Şubesinden bahar kredisi başvurusu yapanlar en fazla 25.000 TL tutarında kredi kullanabiliyor.

İhtiyaç kredisi kampanyasının fırsatlarından yararlanmak için Garanti Cep/İnternet veya Garanti Bankası Şubelerinden 48 ay vade süresi tercih edilerek 25.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisine %1,39 faiz oranıyla başvuru yapılması halinde kredinin aylık taksit tutarı 760,97 TL oluyor. Bununla birlikte söz konusu tutar, faiz ve vade ile alınan kredinin toplam maliyeti 36.685,00 TL olurken kredinin sigorta dışında masraflarını kapsayan yıllık toplam maiyet oranı %21,3199 oluyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.