Ana SayfaKredilerDenizbank’tan 25 Yıl Vadeyle Konut Kredisi

Denizbank’tan 25 Yıl Vadeyle Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank 25 Yıl Vadeyle Mortgage Kredisi

Ev almak isteyenlerin sıklıkla başvurduğu kredilendirme türleri arasında yer alan konut kredileri ülkemizde hizmet veren bankalarca Mortgage kapsamında kullandırıldığı için uzun vadeli olma özelliği taşıyor. Uzun vade seçeneği ile dikkat çeken konut kredisi ürünleri arasında Denizbank’ın konut kredisi de yer alıyor. Denizbank Mortgage kredisi ile ev almak için kredi kullanmak isteyenlere uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi veriyor.

Denizbank konut kredisi ile hayalindeki eve kavuşmak isteyenler 300 aya varan uzun vade seçeneği ile kredi kullanabiliyor. Sabit faiz seçeneği ile kullanılan ve aylık eşit taksitlerle geri ödenen Denizbank konut kredisi ile satın alınacak konutun ekspertiz değerinin %80’ine varan tutarlarda kredi kullanılabiliyor.

Denizbank Mortgage kredisinin faiz oranları kredinin vade seçeneğine göre farklılık gösterebiliyor. Denizbank 0-60 ay vadeli konut kredisine %0,97, 61-120 ay vadeli konut kredisine %1,14 ve 121-300 ay vadeli konut kredisine %1,19 faiz uyguluyor.

Denizbank’tan 90 ay vade ve %1,14 faiz oranıyla 75.000 TL tutarında konut kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 1.337,03 TL olurken geri ödenecek toplam tutar 120.333,18 TL oluyor. Kredinin faizini, kredi tahsis ücretini, ekspertiz ücretini, ipotek tesis ücretini ve vergilerini kapsayan yıllık toplam maliyet oranı ise %15,17 oluyor.

Denizbank konut kredisi başvurusu Denizbank internet sitesini ziyaret ederek kolaylıkla yapılabilirken hayalindeki eve kavuşmak için konut kredisi kullanmak isteyenler Denizbank şubelerine müracaat ederek de kredi kullanabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.