Ana SayfaEkonomiEkonomi Dünyası Birleşti

Ekonomi Dünyası Birleşti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Uzun süredir gündemi meşgul eden ve dün gerçekleştirilen referandum sonrası ekonomi dünyasındaki yetkililer ortak bir açıklamada bulundu. Gerçekleşen referandum sonrasında yaptıkları ortak açıklama ile milletin demokratik bir olgunluk ve yüksek katılım ile sandığa gittiğini ve büyük ve yeni Türkiye’nin temellerinin atılması için oy kullandıklarını belirten Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü ve Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Hüseyin Çevik,  milletin verdiği kararın herkes için hayırlı olmasını Türkiye’ye gönül veren ,umut bağlayan herkesin bu sonuçtan memnun olması gerektiğinin altını çizdi.

Demokrasiye Sahip Çıkıldı

Yaptıkları yazılı açıklamada demokrasiye sahip çıkıldığını milletin bu yönde karar vermesinin çok önemli olduğunu belirten yetkililer, 16 Nisan referandumu ile çok büyük bir sağduyu örneğinin gösterildiğini, milletin kararını istikrardan yana kullandığını söyledi.

Karara Herkes Saygı Duymalı

Türkiye’ye karşı yurt içinde ve yurt dışında algı operasyonları yürütüldüğünü belirten yetkililer, milletin iç ve dış tüm şer odaklarına karşı büyük bir demokratik olgunluk gösterdiğini, verdikleri karar ile yeni ve büyük Türkiye’nin sarsılmaz temellerinin atılması için çok önemli bir sonuca imza attıklarını, bu karara herkesin saygı duymak zorunda olduğunu söyledi.

Ekonomik Kalkınma Hikayesi

Referandumun kazananının millet olduğunu, ekonomi ve demokrasinin bundan sonraki süreçte daha çok gündemde olacağını belirten yetkililer, demokratik kazanımlar arttıkça ekonomik kazanımların da artacağını, yeni dönemde Türkiye’nin yeni bir başarı hikayesi yazacağını, ekonomik kalkınma hikâyesi ile tüm dünyaya örnek olacağını söyledi. Bundan sonra geleceğe dönük projelerin daha etkin ve hızlı bir şekilde hayata geçeğini belirten yetkililer, ekonomik hedeflere odaklanarak geleceğe daha umutla bakılacağını söylediler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.