Ana SayfaEkonomiPUİS Açıkladı! Bu Gece Yarısından Sonra Benzin Fiyatları…

PUİS Açıkladı! Bu Gece Yarısından Sonra Benzin Fiyatları…

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Araç sahiplerini sevindirecek açıklama PUİS tarafından yapıldı. Bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına indirim bekleniyor.

Benzinin litre fiyatına arka arkaya gelen zamlar ardından, indirim haberi araç sahiplerini sevindirdi. Zamlarla birlikte çok sayıda araç sahibi araçlarını yerinden kıpırdatmaya korkar hale gelmişken, indirim haberi sevinçle karşılandı.

Benzine İndirim Kapıda!

Benzine indirim bu gece yarısından sonra bekleniyor. İndirim ise 15 kuruş seviyesinde tahmin ediliyor. İndirimle birlikte pompa fiyatları yeniden güncellenecek. Türkiye genelini kapsayacak olan benzin indirimi, kentten kente hatta akaryakıt firmasına göre farklılık gösterebilecek.

İstanbul, Ankara ve İzmir Fiyatları Ne Kadar Olacak?

3 büyük kentteki fiyat seviyesi ise şöyle bekleniyor. İstanbul’da satışa sunulan 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı ortalama olarak 5 lira 22 kuruş olarak tahmin ediliyor. Başkentteki fiyat seviyesi ise ortalama 5 lira 26 kuruşa inecek. Egenin incisi İzmir’deki 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı ise 5 lira 24 kuruş seviyesinde olacak.

Benzin ve Gazyağına İndirim!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından yapılan açıklama sonrasında, benzin alacak tüketiciler bu gece yarısını beklemeye başladı. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası indirimin 15 kuruş olarak beklendiğini duyurdu. 26 Nisan itibari ile beklenen benzin fiyatındaki indirimin nedeni ise rafineri çıkış fiyatlarındaki düşüş olarak gösterildi. PUİS bezin indirimini içeren açıklamasında benzin gruplarına ve gaz yağına 15 kuruş indirim beklendiğini ifade etti. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası motorine ise herhangi bir indirim beklemediğini kaydetti.

Araç sahipleri depolarını doldurmak için 26 Nisan tarihine girmeyi bekliyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.