Ana SayfaEkonomiDev Tavşan Krizi! Skandalın Adı United Airlines

Dev Tavşan Krizi! Skandalın Adı United Airlines

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

United Airlines’ın kargo bölümünde taşınan 90 santim boyundaki tavşan öldü. Şirket, dev tavşan Simon’un ölümü ardından inceleme başlattığını duyurdu.

Son zamanlarda United Airlines’in adı skandallarla anılır oldu. Önce çift bilet skandalı, ardından yolcunun uçak koridorunda sürüklenmesi derken şimdiki skandal ise, şirkete ait uçağın kargo bölümünde taşınan dev tavşanın ölmesi oldu.

90 santimetre boya sahip olduğu ifade edilen dev tavşan “Simon” şirket uçağının kargo bölümünde ölü olarak bulundu. United Airlines’ın olay sonrasında açıklama yaptı. Simon’un ölümünden dolayı üzgün olduklarını kaydeden şirket açıklaması, konuyla ilgili incelemelerin başlatıldığını ifade etti.

Söz konusu olay şirketin Londra ile Chicago arasında gerçekleşen seferi sırasında yaşandı. Dev tavşan “Simon” şirketin uçağının kargo bölümüne Londra Heathrow Havalimanında bindi. Chicago O’Hare Havalimanına iniş yapan uçakta ölü olarak bulunan Simon’un 10 aylık olduğu ve yeni sahibine gitmek için yola çıktığı öğrenildi. Simon’un ölümü ardından şirket yetkilileri açıklama yapmak zorunda kaldı.

United Airlines uçakları aracılığı ile taşınan hayvanların güvenliğinin şirket için önemine vurgu yapılan açıklamada, “Bu haberden dolayı çok üzgünüz. Şirketimiz konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Simon adlı tavşanın sahibi ile de iletişime geçtik. Tavşanın sahibine elimizden gelen tüm yardımı yapacağız” denildi.

Airlines 2015 yılı verilerine göre toplamda 97 binden fazla hayvanı taşıdı. ABD Ulaştırma Bakanlığı verilerine göre, 2015’den bu güne United Airlines’a ait uçaklarda hayatını kaybeden hayvan sayısı 14 olarak belirlendi. Şirket uçaklarında yaralanan hayvan sayısı ise 9 oldu. Ülke genelinde faaliyet gösteren havayolu şirketlerinin uçaklarında ölen hayvan sayısı ise 35 olarak kaydedildi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.