Ana SayfaEkonomi3 Günlük Tatil Körfezin Yüzünü Güldürdü

3 Günlük Tatil Körfezin Yüzünü Güldürdü

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tatilciler 3 günlük tatili fırsata dönüştürdü. Edremit körfezine akın eden vatandaşlar güneş ve güzel havanın tadını çıkardı.

İki günlük hafta sonu tatili ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün birleşerek 3 günlük tatile imkan vermesi hem vatandaşın hem de tatil bölgelerindeki esnafın işine yaradı. Edremit körfezi yoğun bir hafta sonu yaşarken, bölgedeki oteller tam kapasite doldu. Vatandaşlardan bazıları Edremit’teki konaklama merkezlerinde kalmayı tercih ederken, bazıları ise Ege adalarına geçmek için yola çıktı. Ayvalık Deniz Hudut Kapısında ciddi bir yoğunluk yaşandığı gözlemlendi.

Oteller Tam Kapasite Çalışıyor

Ayvalık Turizm Derneği Başkanı tarafından yapılan açıklamada, 3 günlük tatil dolayısıyla ilçedeki tesislerin neredeyse yüzde 100 dolduğu kaydedildi. Edremit’teki otellerde ise yer kalmadığı ifade edildi. Otel işletmecileri ve bölgedeki esnaflar yoğunluktan memnun olduklarını kaydederken, vatandaş yer bulamamaktan şikayet etti.

İstanbullular 3 Günlük Tatil İçin Rotayı Edremit Körfezine Çevirdi

Sezon öncesinde körfez bölgesine 3 gün için gelen tatilcilerin başını İstanbullular çekti. Bölgeye gelen tatilciler arasında Bursalıların ve Ankaralıların olduğu da görüldü. Bunların yanında Edremit körfezinde yazlığı olan vatandaşlarda hareketliliğin yaşanmasına katkı sağladı. Cuma gününden yazlığa gitmek için yola çıkan tatilciler körfez yolundaki trafiğin artmasına neden oldu.

Turizmci Yoğunluktan Memnun!

Havaların bir anda ısınması bölgedeki turizmcinin işine yaradı. 3 günlük tatil ise ilgiyi yükseltti. Yaz sezonunun habercisi olarak değerlendirilen bu hareketliliğin okulların tatile girmesi ile daha da artacağı ifade edildi. Bölgedeki turizm işletmecilerinin yüzünü güldüren 3 günlük tatil Salı günü sona erecek. Tatilcilerin pazartesi akşamına kadar körfezde kalması bekleniyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.