Ana SayfaGündemSurvivor İçin Borsa Dönemi Başlıyor

Survivor İçin Borsa Dönemi Başlıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Borsa’da yeni bir dönemin başlatılmasına karar verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ tarafından yapılan açıklamalar sonrasında Survivor yarışmasının da satılmasına karar verildi. 

Borsa’nın geliştirilmesi için yeni çalışmaların yapıldığı açıklanmıştı. Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ borsada yeni bir dönemin başlatılması için adımlar attı. Bu konu hakkında açıklamalar yapıldı. ‘Artık borsada her şeyin satılması için yeni bir sistem başlatıyoruz. Survivor yarışmasını dahi borsada satmak istiyorum. Bu konu hakkında Acun bey ile bir görüşme yapacağız. Görüşmelerin yapılması için konu hakkında randevu talebimizi ilettik’ ifadelerini kullandı. 

Konu hakkında bir basın açıklaması yapan Himmet Karadağ Borsa İstanbul için planlanan yeni sistem hakkında gerekli değerlendirmeleri yaptı. Bu sistemin tarihi bir zirve olarak değerlendirildiği tespit edildi. Daha önceki dönemlerde borsa üzerinde popüler dizilerin de satılması için bir çalışmanın yapıldığı açıklanmıştı. Dizilerin satışının yanı sıra köprülerinde satışa çıkarılması uygun görüldü. Yeni sistem göz önünde bulundurulduğu zaman getirisi olan her ürünün borsada satışa çıkarılması planlanıyor. Televizyon tarihinin en çok izlenilen ve reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor’un borsada satışa çıkarılması için bir adım atıldı. 

Daha önce reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi borsada gündeme getirilmişti. Bunun ardından Survivor yarışmasının da sisteme dahil edilmesi için yakın zamanda Acun Ilıcalı bir bir görüşme planlanıyor. Görüşmelerin sonrasında anlaşmanın sağlanması halinde Borsa’da ilgi çeken bir hareketliliğin yaşanması planlanıyor. İlerleyen günlerde durumun netleştirilmesi bekleniyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.