Ana SayfaKredilerYapı Kredi Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, bireylerin ani ihtiyaçları kapsamında uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Çocukların eğitim masrafları, ulaşım sorunlarına çözüm bulabilmek için taşıt alma ihtiyacı veya yeni evlenecek çiftler için beyaz eşya giderleri gibi nakit durumları için uzun vadeli ihtiyaç kredisi veren banka arayışlarına gireriz. Bu kapsamda 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanın sunan Yapı Kredi Bankası yüzde 1,19’dan başlayan faiz oranları uyguluyor. Yapı Kredi ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen müşterileri için 4 farklı seçenekte başvuru yapma imkanı tanıyor. Bunlar SMS, ATM, telefon bankacılığı ve şubeye giderek.

SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşterilerin yararlanmak istedikleri kredi türünü yazıp birer boşluk ile TC Kimlik Numaralarını ve aylık gelir durumlarını yazarak 4411’e göndermeleri gerekiyor. Banka uygun gördüğü ve görmediği durumlarda müşterilerine geri dönüş yapmaktadır.

Telefon bankacılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşterilerin ise bankanın 444 0 444 numarasını arayıp bildirmeleri, şubeye gidip yapmak isteyenlerin ise gerekli belgeleri yanlarında götürmeleri gerekmektedir.

İhtiyaç kredisi başvurusunu şubeye gidip yapacak bireylerin yanlarında nüfus cüzdanlarını, ikametgah belgelerini, aylık gelir belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Bankanın ilgili çalışanları müşterilerine en uygun kredi ödeme planı çıkarmaktadır.

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi kapsamında Yapı Kredi Bankasına başvuruda bulunacak bireylerin aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,34’tür. Aylık taksitler ise 300,57 Türk Lirası yapmaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranları alınan kredi miktarına, uzatılan vade süresine ve müşteriye göre değişiklik gösterebilmektedir. Banka müşterilerinden ihtiyaç kredisi tutarının yüzde 0,5’lik payı kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. 10.000 TL ihtiyaç kredisi için bu miktar 50 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Kredi tahsis ücreti bireylerden bir defaya mahsus alınmaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.