Ana SayfaGündemİş Bankası'ndan Yurtdışı Ticareti ve Girişimcilik Atağı!

İş Bankası’ndan Yurtdışı Ticareti ve Girişimcilik Atağı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, 367 gün vade süreli dış ticaret finansmanı için kullanılması için sendikasyon kredisi için anlaşma imzalarken, aynı zamanda Workup Girişimcilik Programı’nı daha geniş kapsamlı bir versiyona getirmek için çaba sarfediyor.

Sendikasyon Kredisi İmzalandı!

Türkiye İş Bankası, 296 milyon Amerikan Doları ve 989,5 milyon Euro tutarında ve 367 gün vade içeren dış ticaret finansmanı için kullanılmak üzere sendikasyon kredisi anlaşması imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla açıkladı. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada, dış ticaret için kullanılacak finansman türünde kullanılmak üzere imzalanan sendikasyon kredisinin, en yüksek tutarla katılan bankalara ait bölümünün dolar alanı için Libor ve yüzde 1,45 oranında, Euro dilimi için ise Euribor ve yüzde 1,35 oranında gerçekleştiği aktarıldı.

İş Bankası’ndan Girişimcilere Destek!

Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olma görevini yürüttüğü ve Türkiye’de gerçekleşen girişimler için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlamak, ortaya çıkan iş fikirlerini geliştirmek ve sahip olunan potansiyeli daha yüksek bir orana getirmeyi hedefleyen, teknoloji alanında iş fikirleri ve erken aşamada olan girişimleri kapsamak üzere Workup Girişimcilik Programına start verdi.

Program için yapılan tanıtım toplantısında söz alan Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, dünya genelinde yaşanan değişimin iş yapma biçimlerinde önemli yenilikleri ortaya çıkardığını aktardı. 

Tüm kurumların yeni sisteme adapte olmasının ve ekonomik gelişmelere bu şekilde ayak uydurmasının gerekli olduğunu vurgulayan Sezen, dünya genelinde artık her işi içerde yapma devrinin sona geldiğinin, paylaşımlı çalışma stratejisinin daha fazla önem kazandığının bilgisini verdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.