Ana SayfaKredilerŞekerbank'tan 10.000 TL Anında Kredi!

Şekerbank’tan 10.000 TL Anında Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank, bireylerin ihtiyaçları doğrultusunda uygun ödemeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Şekerbank’tan Anında Kredi

Bireylerin gelir durumlarına göre kredi taksitlendirmesi yapan Şekerbank, 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Evlerine eşya almak, eşyalarını yenilemek, artık tatile çıkmak ya da çeşitli durumlar için nakit ihtiyacı olan müşterileri için uzun vadeli ihtiyaç kredisi sunan Şekerbank, yüzde 2,04 faiz oranı uyguluyor. İhtiyaç kredisi faiz oranla değişmeyip, sabit kalıyor. Her vade ve her miktardaki krediden faydalanan her müşteri aynı faiz oranları ile geri ödeme yapıyor. Bu nedenle müşteriler kendilerine en uygun, ilerleyen dönemlerde kredi taksit ödemelerini yaparken problem yaşamayacak şekilde ödeme planları yapmalıdır.

Kişiye Özel, Uygun Ödeme Planlarıyla Anında Kredi!

Şubelere gidip başvuru yapmak gerekiyor. Bireylerin yanlarında bankanın talep ettiği belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Bunlar nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi, yaşanılan adresi gösteren belge ve gelir belgesidir. Banka gerekli gördüğü durumlarda müşterilerinden ihtiyaç kredisi kapsamında kefil isteyebilmektedir. Yine gerekli gördüğü durumlar ek belgelerde talep edebilir.

48 Ay Vadeli 10.000 TL Kredi

60 ay vadeli 10.000 Türk Lirası ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen bireylerin aylık yüzde 2,23 faiz oranı ile ödemeleri gereken taksit tutarı 319,71 Türk Lirası yapmaktadır. Banka kredi kapsamında bireylerden kredi tahsisi talep etmekte ve 10.000 Türk Lirası için bu ücret 50 Türk Lirası yapmaktadır. Kişiler 60 ay vadeli Şekerbank ihtiyaç kredisi için 100.000 TL’ye kadar faydalanabilirler. Detaylar için bankadan bilgi alabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.