Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank Bir Çok Şubesine Gişe Yetkilisi Alımı Yapacak!

Akbank Bir Çok Şubesine Gişe Yetkilisi Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerine özel sunduğu kredi kampanyaları ve sürekli genişleyen kadrosu ile bilinen Akbank personel alımları yapıyor.

Akbank, Gişe Yetkilisi alımları yapacağını duyurdu.

Gişe Yetkilisi iş ilanına başvuru yapacak adayların 1989 yılı ve sonraki yıllarda doğmuş olmalarını talep eden banka 1989 yılı öncesinde doğan adayların başvurularını değerlendirmeye almayacaktır. Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adayların başvuruları değerlendirilecektir. Akbank, yayınladığı banka iş ilanına başvuru yapacak adayların en az örgün eğitim lisans mezunu olmalarını istemiştir. Adaylardan alan kapsamında herhangi bir tecrübe aranmayacaktır. Ancak öncesinde deneyim kazanmış adayların başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru yapacak erkek adayların askerliklerini ya yapmış olmaları ya da en az 2 senelik süre için tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların müşteri odaklı ve kaliteli çalışmaları talep edilmektedir. Dinamik, güleryüzlü, insanlarla olan iletişimleri kuvvetli olan adayların başvuru yapmasını isteyen Akbank, aynı zamanda adayların yoğun iş temposuna uyum sağlayabilmelerini, takım çalışmalarında başarılı ve yine uyum sağlayabilmelerini istemiştir.

Adayların Akbank’ın önceki 6 aylık döneminde düzenlemiş olduğu sınavlara katılmamış olmaları gerekmektedir. Yine aynı şekilde bankanın önceki dönemlerde işe alımlar için düzenlemiş olduğu sözlü sınav aşamasında adayların başarısız olmamış olmaları gerekmektedir.

İstanbul’un her iki yakası için olan şubeleri, Mardin, Batman, Gaziantep, İskenderun ve Antakya illerinde istihdam edilecek adayların tercih ettikleri ilde ikamet ediyor olmaları ya da o ile ulaşım problemlerinin olmaması gerekmektedir.

Gişe Yetkilisi alımları için son başvuru tarihi ise 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü sona erecektir.

Akbank  tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/akbank-is-ilanlari-c11195-p1299/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.