Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank Teknik Destek Sorumlusu Kadrosu İçin Personel Alacak!

Anadolubank Teknik Destek Sorumlusu Kadrosu İçin Personel Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank, Teknik Destek Sorumlusu alımları yapacağını duyurdu.

Anadolubank’ın Teknik Destek Sorumlusu alımlarına başvuru yapacak adayların Data Telefon Altyapı konusunda tecrübe sahibi olmuş olmaları gerekmektedir. En az ön lisan mezunu olma şartı koyan banka adayların aynı zamanda Mircosoft ürünleri ve teknoloji kapsamında bilgi sahibi olan, bu konuda kendini geliştirmek isteyen adayları tercih edecektir.

Önceki dönemlerinde sistem odası kurulumu işinde istihdam edilmiş olma kriterini koyan banka alanlarında en az 1 sene deneyim kazanmış bireyleri tercih edecektir. Adayların kullanıcılara tüm PC, donanım, işletim sistemi konusunda destek verebilmesi, ekip çalışmalarında uyumlu olması, ekip çalışmalarında çalışabilecek olmaları gerekmektedir.

Proje belgelendirmesi ve güncellenmesine çok önem verimesini isteyen banka aynı zamanda analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş olmasını, araştırmayı sevmelerini, sonuç odaklı çalışabilenleri tercih edecektir. Başvuru yapacak erkek adayların ise askerliklerini yapmış olmaları gerekmektedir. Sürekli ve tam zamanlı olarak istihdam edilecek adaylar uzman pozisyonda işe başlayacaklardır. Yedekleme yönetimi ve prensipleri hakkında bilgi sahibi, donanımlı, tecrübe olmalarını isteyen banka büyük çaplı Windows 2008, 2012, 2016, Active Directory ortamlarının kurulum ve yönetiminde bulunmuş olmalarını istemektedir.

Adaylar İstanbul lokasyonlu istihdam edileceklerdir. İnsan ilişki ve iletişimlerine çok önem veren Anadolubank, başvuru yapacak adayların da aynı şekilde bu konuya çok önem vermelerini talep etmektedir. Anadolubank’ın alım yaptığı Teknik Destek Sorumlusu alımları ise 29 Mayıs’ta biltecektir.

Anadolubank’ın açtığı iş ilanına başvuru gerçekleştirmek için aşağıda yer alan adresi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-teknik-destek-sorumlusu-1760743?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.