Ana SayfaBanka İş İlanlarıAktif Yatırım Bankası Engelli, Lise Mezunu Personel Alımları Yapıyor!

Aktif Yatırım Bankası Engelli, Lise Mezunu Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Aktif Yatırım Bankası tarafından yapılan banka iş ilanları duyurusunda Engelli Lise Mezunu Personel alımları yapılacağı bildirildi.

Aktif Yatırım Bankası Engelli Personel Alımı

Müşterilerini şubeye getirmek zorunda kalmadan kendileri müşterilerinin yanına giden, müşterileri neredeyse orada olmayı prensip haline getiren, yaygın bir hizmet ağına sahip olan ve Doğrudan Bankacılık modelini benimseyip, ülkemizde ilk ve tek Doğrudan Bankası olan Aktif Yatırım Bankası kadrolarına engelli banka personel alımları yapıyor.

Aktif Yatırım Bankası’nın yayınladığı banka iş ilanına başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları yeterli olurken, ön lisans ve lisans mezunu adayları da bünyesinde istihdam etmek için kapılarını açıyor. Zamanla şube ağını genişletip kadrolarını büyüten Aktif Yatırım Bankası alım yapacağı engelli banka personel alımlarına başvuru yapacak adayların insanlarla olan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli, etkili olmalarını, bankayı en iyi şekilde temsil edebilmelerini, koordinasyon yeteneklerinin gelişmiş olmalarını istemektedir.

Ekip çalışması gerektirecek bankanın açık pozisyonlarında adayların ekip çalışmalarında başarılı olmaları istenmektedir. Sorumluluk bilinci yerinde olan, aldıkları sorumlulukları yerinde ve en hızlı şekilde yerine getiren adayları tercih edecek olan Aktif Yatırım Bankası aynı zamanda adayların MS Office programları hakkında donanımlı olmalarını istemektedir. Adaylar bilgisayarı hızlı bir şekilde kullanabilmelidir.

Son Başvuru Ne Zaman?

Tecrübesiz adayların da başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Adayların Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı olan engelli kadrosuna çalışabileceğine dair belgelerinin olmaları ve bu belgelerin yüzde 40 üzerinde engel durumu içermeleri gerekmektedir. Son başvuru tarihi 05 Ağustos 2019 Pazartesi günüdür.

Aktif Yatırım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/aktif-yatirim-bankasi-a-s-engelli-genel-basvuru-2091945
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.