Ana SayfaKredilerZiraat Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı Başvurusu ve Detayları

Ziraat Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı Başvurusu ve Detayları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Katılım Bankası, müşterilerinin eğitim, tatil, sağlık ve benzeri gibi tüm nakit ihtiyaçları için uygun kar payı oranları ile ihtiyaç finansmanı imkanı sunuyor.

Ziraat Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı imkanından yararlanmak için banka şubelerini ziyarette bulunmak, ilgili kişilerle görüşmek, başvuru esnasında bankanın ihtiyaç finansmanı kapsamında müşterilerinden istediği belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Banka müşterilerinden finansman başvurusunda T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu nüfus cüzdanlarını, sürücü belgelerini ya da pasaportlarını, ikamet ettikleri yerin yazılı olduğu son 3 aya ait olan elektrik, su, internet  ya da telefon faturalarından biri ve aylık gelirlerini gösterecek olan gelir dokümanlarıdır. Banka bireylerden gerekli görmesi durumlarında ek belgeler isteyebilmektedir.

Azami vade sayısı 48 ay olan ihtiyaç finansmanı kapsamında 48 ay vadeli 20 bin Türk Lirası tutarında Ziraat Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı imkanından yararlanmak isteyen müşterileri için banka aylık yüzde 1,15 kar payı oranı uygulamaktadır. Bu kapsamda aylık taksit tutarı ise 575,25 Türk Lirası olmaktadır. Yine benzer şekilde 24 ay vadeli ya da 48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç finansmanından yararlanmak isteyen müşterileri için banka aylık yüzde 1,15 kar payı oranı uygulamaktadır. 24 ay vadeli 10 bin Türk Lirası için aylık finansman taksit tutarı 492,31 Türk Lirası, aynı tutarı 48 ya vadeli alacak olan müşterilerin aylık finansman tutarı ise 286,28 Türk Lirasıdır.

Ziraat Katılım Bankası kar payı oranları uzatılan vade süresi ya da alınan finansman miktarına göre değişiklik göstermemektedir. Ziraat Katılım ihtiyaç finansmanı kar payı oranlarını sabit tutmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.