Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk, Personel Alımları Yapacak!

Albaraka Türk, Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sektöründe ilk olma niteliği taşıyan Albaraka Türk Katılım Bankası, kurumsallaşmış organizasyon yapısı, hem yeni mezunlar hem de uzman kadroları ile tercih edilenler arasındadır. Sosyal ilişkileri ilk sırada yer almak üzere yeni fikir ve ürünler üretip müşterilerine en iyi hizmetleri sunmak için çaba sarf eden Albaraka Türk, genişleyen kadrosuna personel alımları yapacağını duyurdu.

Albaraka Türk Katılım Bankası, Türkiye Geneli bünyesinde istihdam etmek için personel alımları yapacağının duyurusunu yaptı. Bankada ilerleyen dönemlerde oluşabilecek pozisyonlar için istihdam etmek için banka iş ilanı yayınlayan Albaraka Türk, başvuru yapacak adayların çalışmak istedikleri şehir ile birlikte alanında uzman oldukları pozisyonları belirtmelerini istemiştir. Söz konusu banka personel alımlarına yapılan başvurular sadece ön başvuru olmak üzere, bireylerle oluşacak açık pozisyon durumlarında iletişime geçilecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın yayınladığı banka personel alımlarına başvuru yapacak adaylara bazı kriterler sunulmuştur. Bunlardan biri adayların asgari üniversite mezunu olmalarıdır. Lise mezunu olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Yine benzer şekilde adayların 28 yaş üzerinde olmaları gerekmektedir. Ancak bankacılık ve finans sektöründe önceki dönemlerinde tecrübe kazanmış adaylar mevcut ise o adayların yaşlarının 28 üzerinde olma durumlarında banka başvuruları değerlendirecektir.

Albaraka Türk, erkek adayların askerliklerini yapmış olmalarını isteyip, askerliğini yapmamış ya da tecil ettirmiş olanların başvurularını değerlendirmeyecektir. İletişim ve analitik düşünme kabiliyetleri gelişmiş, insanlara karşı güler yüzlü olan adayları tercih edecek olan banka adayları sürekli ve tam zamanlı istihdam edecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın yayınladığı Genel İş İlanı başvuruları 24 Haziranda sona erecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-genel-basvuru-tum-turkiye-1670118?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.