Ana SayfaBanka İş İlanlarıŞekerbank Önlisans Mezunu Personel Alım Gerçekleştirecek

Şekerbank Önlisans Mezunu Personel Alım Gerçekleştirecek

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank birçok şehirde, çeşitli departmanların müşteri temsilcisi kadrosu için personel alımı gerçekleştirecek. İşte bahsi geçen banka iş ilanına dair tüm detaylar!

Şekerbank, ön lisans mezunu personel alımı gerçekleştirecek. Tercihen üniversitelerin iki yıllık ön lisans bölümlerinden ya da dört yıllık lisans bölümlerinden personel alımı gerçekleştirecek olan Şekerbank, alanında hem tecrübeli, hem de tecrübesi bulunmayan personeller için alım yapacak. Başta İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakaları olmak üzere İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Manisa ve Kayseri, Şekerbank’ın personel alımı gerçekleştireceği şehirler arasında yer alıyor.

Şekerbank, alım yapacağı personeller için satış kabiliyetinin yüksek olmasına önem verirken, aynı zamanda takım çalışması konusunda yeteneği bulunan ve iletişim konusunda kendine güvenen adayları bir adım ön planda tutuyor. Banka, esnek çalışma saatleri için uygum sağlayabilecek adaylar ile çalışmayı hedeflerken, aynı zamanda erkek adaylar için de askerliğin yapılmış olması şartını arıyor.

Yapılacka başvurular arasından tercih gerçekleştirilerek iş başı yapacak olan bankacıların, Şekerbank’a ait tüm işetme ürünülerinin Şekerbank müşterilerine tanıtımından, pazarlamasından ve satışından sorumlu olacaklar. Yapılacak bu faaliyetlerin kapsamı gereğince adayların banka politikalarına uygun olan müşterilerin tespit edilmesi ve müşteriler ile uzun vadede kalcıı bir çalışma ortamına girilmesi için etkili bir rol üstlenmelerini bekleyen Şekerbank, toplamda 20’nin üzerinde açık pozisyonu ile yeni bankacılara kapılarını açıyor.

Siz de bu iş ilanına başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız, aşağıda yer alan bağlantıyı ziyaret ederek kendi şehrinizdeki iş ilanına başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/sekerbank-is-ilanlari-c1466-p5108/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.