Ana SayfaKredilerMini İhtiyaçlar için 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Halkbank'tan!

Mini İhtiyaçlar için 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Halkbank’tan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank, küçük ihtiyaçlar için düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Küçük ihtiyaçlar kapsamında Halkbank’ın sunduğu ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,10’dur ve sabit faizli ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Maksimum kredi vadesi 10 ay olup, maksimum sağladığı kredi tutarı 5 bin Türk Lirasıdır.

Uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan Halkbank, vade süresini ve faiz oranını düşük tutarak müşterilerine en uygun ihtiyaç kredisini vermeyi hedefliyor.

Yıllık maliyet oranı vergileri, faizi ve tahsis ücretini içine alınarak hesaplanıyor. Kredi tahsis ücreti ve vergiler müşterilerden bir kez alınıyor. Kredi tahsis ücreti bankadan sağlanan finansmanın binde beşine tekabül ediyor ve Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilerek hesaplanıyor. Hayat sigortası tutarları müşterinin yaşı, cinsiyeti, aldığı finansman miktarına göre farklılık gösteriyor.

10 ay vadeli 5 bin Türk Lirası tutarında Halkban’ın sunduğu mini ihtiyaçlar kapsamındaki düşük faizli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen müşterilerin ödeyecekleri hayat sigortası ücretini 35 yaşındaki bir müşteriyi baza alarak hesaplayan banka 25 Türk Lirası olarak belirlemiştir. 10 ay vadeli 5 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi için aylık ödenmesi gereken kredi tutarı 505 Türk Lirasına tekabül edip, aylık faiz oranı ise yüzde 10’dur.

İhtiyaç kredisi başvuruları banka şubesinden gerçekleşmektedir. Başvuru esnasında bankanın istediği belgeleri yanınızda getirmeniz kredi alma sürecinizi hızlandıracaktır. Başvuru esnasında bankanın istediği belgeler ise kimlik cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaport, ikamet belgesi ile beraber gelir dokümanıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.