Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank, Gişe Asistanı Alımları Gerçekleştirecek!

Anadolubank, Gişe Asistanı Alımları Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

110 yakın şubesi ve 2000’e yakın çalışanı ile sürekli kendisi büyüten ve kadrolarına banka personel alımları gerçekleştiren Anadolubank, Gişe Asistanı alımları yapacağını duyurdu.

İlk aşamada sınava tabi tutulacak adayların, genel yetenek testi ile mülakatta başarı elde etmeleri gerekmektedir. Anadolubank şubelerinin Operasyon servisinde Gişe Asistanı pozisyonunda istihdam edilecek adaylar, süreli ve tam zamanlı olara çalışacaklardır. Banka, adayların kariyer hedeflemelerini istemekte, uzun süreli çalışmalarını istemektedir. Başvuru yapan adaylar arasında koşulları sağlayanlar banka tarafından değerlendirilip, sınav organizasyonu ile ilgili bilgi SMS ve e-mail aracılığı ile gönderilecektir.

İstanbul’daki şubelerinde görevlendirmek üzere banka iş ilanı yayınlayan Anadolubank, adaylarda herhangi bir tecrübe aramamaktadır. Adayların lisans mezunu olmaları yeterlidir. Yaş kriteri koyan banka, erkek için 28, bayanlar için 25 olarak belirlemiştir. Bu yaşlardan büyük olan bireylerin başvuruları değerlendirme kapsamında olmayacaktır.

Yine benzer şekilde erkek adayların askerliklerini bitirmiş olmaları gerekmektedir. Uzun dönemli, kariyer yapmayı hedefleyen adayların başvurularını değerlendirmeye alacak olan Anadolubank, askerliğini yapmamış adayların başvurularını değerlendirmeyecektir.

Güler yüz, insanlarla olan iletişimin kuvvetli olması, ekip çalışmalarında başarılı olunması ve benzeri gibi niteliklerin adaylarda olmasını talep eden Anadolubank, başvurusu olumlu olan adayı İstanbul lokasyonlu istihdam edecektir. Bu nedenle adayların İstanbul’a ulaşım problemlerinin olmaması yahut İstanbul’da ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Sadece 1 banka personel alımı gerçekleştirilecektir. 5 Ağustos Cumartesi gününden sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Anadolubank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-gise-asistani-1567562?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.