Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan Anında Onaylı Bayram Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank’tan Anında Onaylı Bayram Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, düşük faiz oranları ile anında onaylı Bayram Kredisi Kampanyası düzenledi.

2017 Ramazan Bayramında ulaşım, yiyecek, alışveriş, eşya ve benzeri gibi tüm ihtiyaçlar için Bayram Kredisi Kampanyası hazırlayan Vakıfbank, tüm ihtiyaçlara yönelik 48 ay vadeye kadar uzanan çeşitli ödeme seçenekleri ile finansman desteği sağlıyor.

Bayrak Kredisi Kampanyası çerçevesinde Vakıfbank’ın sunduğu en uygun ihtiyaç kredisi kapsamında finansman almak isteyen bireylerin şubeye gitmeden başvuru yapmaları mümkündür. Aralarında birer boşluk ile beraber KREDİ, t.c. kimlik numarası ve aylık gelir durumu yazılıp 5724’e mesaj atıldığında ön başvuru gerçekleşir. Örnek mesaj ile ihtiyaç kredisi başvurusu: KREDİ 98765432100 2500.

Banka ön başvuruları değerlendirdikten sonra eğer olumlu mesaj gelirse, banka şubelerine gitmeniz gerekmektedir. Sadece kamu ve özel çalışanları ile beraber emekli müşterileri için bayram kredisi kampanyası düzenleyen Vakıfbank, şubedeki kredi başvurusunda gelir durumlarını gösteren doküman, ikametgah belgesi, ve nüfus cüzdanını istemektedir. Bu belgeleri yanlarında getiren bireylerin kredi almaları daha hızlı gerçekleşmektedir.

Vakıfbank’ın bayram dönemindeki ihtiyaç kredisi faiz oranları temin edilen kredi miktarına göre farklılık göstermektedir. 10 bin Türk Lirasına kadar olan finansman tutarında yüzde 1,20 oranında faiz uygulayan banka, 10 bin ile 90 bin Türk Lirası arasındaki finansman tutarlarında yüzde 1,16 oranında faiz uygulamaktadır. Hayat sigortası yaptırmak istemeyen bireyler için banka 90 bin Türk Lirasına kadar yüzde 1,25 oranında faiz uygulamaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.