Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan Yüksek Tutarlı Finansmanlar için İpotekli İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Vakıfbank’tan Yüksek Tutarlı Finansmanlar için İpotekli İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, yüksek meblağlarda ihtiyaç kredisi kullanımları için müşterilerinin otomobillerini rehin alıp 48 ay vadeye kadar uygun ödeme planları ile ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Müşterilerin sahip oldukları otomobilleri rehin göstererek büyük tutarlı ihtiyaç kredisi almaları için banka şubelerine gitmeleri, yanlarında nüfus cüzdanlarını, sürücü belgelerini ya da pasaportlarını, gelir durumlarını gösteren dokümanlarını, ücretli çalışansalar maaşları üzerinde herhangi bir kısıtlama olmadığına dair ilgili kurumdan imzalı bir belge, emekli pozisyonundaysalar maaş aldıkları banka tarafından onaylık maaş hesap belgesi getirmeleri gerekmektedir. Bunlara ek olarak bireylerin adres teyiti için ikametgah belgesi ve otomobillerinin ruhsat fotokopilerini getirmeleri gerekmektedir.

Vakıfbank 48 ay vadeli yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,30’dan başlamaktadır. Banka müşterilerine kolaylıklar sağlamak için çeşitli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Bireylerse isterlerse kredi ödemelerini 3 aylık periyotlarda isterlerse de eşit ya da değişken taksitli geri ödemeler ile gerçekleştirebilirler.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi belirli ve düzenli geliri olan gerçek kişilere kullandırılır. Ticari özellikte olan müşteriler bu krediden faydalanamazlar.

Banka rehin aldıkları otomobilin üzerine Kasko sigortası yaptırmaktadır. Ayrıca bireylere hayat sigortası da yaptırılmaktadır. İhtiyaç kredisinin limiti, otomobilin model ve tip özelliklerine göre değişip, değerin yüzde 50’sinin üzerine çıkamaz.

Kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti, kredi tahsis ücretinin yüzde beşi kadar banka sigorta muamele vergisi alınmaktadır. 1 senelik hayat sigortası primi için 35 yaşındaki bir bireyi baza alarak hesaplama yapan Vakıfbank, 177,73 Türk Lirası değerinde sonuç çıkartmıştır. Bu ücret kişinin aldığı kredi tutarına, vade süresine, kişinin cinsiyetine, yaşına göre değişmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.