Ana SayfaKredilerVakıf Katılım Bankası'ndan Uygun Kar Payı Oranları ile İhtiyaç Finansmanı!

Vakıf Katılım Bankası’ndan Uygun Kar Payı Oranları ile İhtiyaç Finansmanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Faizsiz bankacılık önde gelen bankalarından biri olan Vakıf Katılım Bankası, müşterilerine özel ihtiyaç finansmanı desteği veriyor.

Ülkemizdeki katılım bankacılığı sektörünün en genç kurumlarından biri olan, geçmişten bugüne kadar Türk kültürünün önemli bir parçası konumunda bulunan ve bugünkü ana kurucusu T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından faaliyetleri devam ettirilen Vakıf Kültür’ün önemli bir kurumu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Vakıf Katılım Bankası, faizsiz bankacılık ilkelerini bir arada toplayıp, üstlendiği önemli misyon ile birlikte sadece ortakları ya da sadece müşterileri için değil tüm toplum için faydalı olanı yapmayı hedeflemektedir.

Toplumda beyaz eşyadan mobilyaya, televizyondan ev dekorasyonuna, klimadan arabaya, evden tatile, eğitimden tüm sağlık giderlerine uygun kar payı oranları ile ihtiyaç finansmanı imkanı sağlayan Vakıf Katılım Bankası, 36 aya varan ödeme planları sunup, müşterilerinin aylık net gelir durumlarına göre çeşitli ödeme kolaylıkları sağlamaktadır.

Vakıf Katılım ihtiyaç finansmanı kar payı oranları yüzde 1,62’den başlamaktadır. 3 aydan 24 aya kadar olan tüm vadelendirmelerde banka yüzde 1,62 oranında faiz ve 24 aydan da 36 aya kadar olan tüm vadelendirmelerde yüzde 1,63 oranında faiz uygulanmaktadır.

36 ay vadeli ihtiyaç finansmanı başvurusu için bireylerin banka şubelerini ziyaret etmeleri ve ilgili kişilerle görüşmeleri gerekmektedir.

Vakıf Katılım, finansman tutarının Banka ve Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) hariç yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. Bu ücret bireylerinde ilk aşamada bir defalığına alınmaktadır. Bankanın kar payı oranlarında değişiklik yapabilme, müşterilerden başvurusu esnasında ek belgeler talep etme ya da kefil talep etme hakkı vardır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.