Ana SayfaKredilerFibabanka Cepten Kredi Kampanyası!

Fibabanka Cepten Kredi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, şubede vakit kaybetmek istemeyen müşterileri için Cepten Kredi Kampanyası düzenledi.

Fibabanka Cepten Kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,33’ten başlıyor. Banka, müşterilerine 3 aydan 48 aya kadar varan ödeme planları vade imkanı tanınıyor. 36 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,43 oranında faiz oranı uygulanırken, 37 ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,33 oranında faiz uygulaması gerçekleştiriliyor.

Fibabanka Cepten Kredi Kampanyası kapsamında minimum 1.000 Türk Lirası değerinde, maksimum ise 20 bin Türk Lirası değerinde finansman desteği veriliyor.

İhtiyaç kredisi başvuru tüm operatörlerden gerçekleştiriliyor. Bireylerin T.C. kimlik numaralarını yazarak 3422 numaralı banka hattına mesaj atmaları yeterli olmaktadır. Banka, başvuruları değerlendiriyor. Kredinin onaylanması durumunda ise bireylerin Fibabanka Çağrı Merkezini aramaları, sonrasında ise müşteri bilgilerini almaları gerekiyor. Çağrı merkezi işlemleri tamamlandıktan sonra banka şubeleri ziyaret edilerek evrak imza işlemlerinin tamamlanması gerekiyor. Ancak bireylerin bilmesi gereken önemli bir husus söz konusudur. Banka, başvurulan kredileri serbestçe değerlendirebilir, kampanya koşullarını değiştirebilmektedir.

Örneğin; 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası tutarında Fibabanka Cepten Kredi Kampanyasından yararlanmak isteyen bireylerin aylık kredi faiz ödemesi yüzde 1,33’e tekabül etmektedir. Aylık kredi taksit ödemesi ise 299, 80 Türk Lirasına tekabül ediyor. 48 ay vadeli 10 bin  Türk Lirası için 203 Türk Lirası sigorta ücretleri alınıyor. Ancak sigorta ücretleri bireylerin özelinde farklı oluyor. Örnek kredi hesaplamalarına belirlenen sigorta ücreti 45 yaşında bir müşteri baza alınarak hesaplanmıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.